Rekrytering och uthyrning av Ekonomer i Göteborg

Behöver du eller ditt företag rekrytera Ekonomer i Göteborg? Vänd dig till oss på Resultat – vi är med dig hela vägen i mål. Sedan 2019 har vi varit verksamma i stan och har på kort tid gjort oss ett namn. Vi har goda samarbeten med allt från mindre bolag till större börsnoterade företag. Marknaden växer snabbt i Göteborg och vi vill vara i framkant när det gäller rekrytering och uthyrning av Ekonomer i regionen. Vi kan erbjuda spännande tjänster för ambitiösa Ekonomer, både kortsiktigt och långsiktigt.

Vi vet hur utmanande det kan var att rekrytera ekonomer i Göteborg. Behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss på Resultat.

 

Beskriv behovet och vad ni söker, så sköter vi resten

Vårt motto på Resultat är att vara det mest personliga och engagerade bemanningsbolaget i branschen – det är vår vision. Detta genom att skapa och förmedla en känsla av delaktighet och en personlig relation mellan oss, våra kunder och våra konsulter. Du är i trygga händer när du samarbetar med oss – vi kan rekrytering i Göteborg. Nytänkande och anpassning till just dina behov är något vi värdesätter, där båda parter blir nöjda.


Varför är vi bäst på rekrytering av Ekonomer i Göteborg?

Det går att rekrytera på ändlöst många sätt, men det är ingenting som görs i en halvvändning. Vi på Resultat har utvecklat vår egen rekryteringsprocess. I den ingår både standardiserade delmoment, men vi lägger framför allt en stor vikt på den personliga relationen och arbetstester. Det finns många duktiga Ekonomer i Göteborg och med vår modell kan vi urskilja rätt kandidat till rätt plats. Alla är vi olika och passar bra i olika miljöer med rätt förutsättningar. Det blir en win-win där både kund och kandidat blir nöjda.

Genom att låta oss på Resultat ta hand om din rekrytering blir processen genomförd på bästa sätt, genom grundliga förberedelser och ett proffsigt utförande. Det är lite som att springa Göteborgsvarvet med rätt träning inför – det går bättre och blir en mer trivsam upplevelse.

Det som gör vår modell unik är det vi kallar hyrrekrytering. Det innebär att du som kan hyra en kandidat inledningsvis på ett tidsbestämt avtal, för att sedan om båda parter är nöjda överta anställningen och behålla kandidaten permanent. Under hela perioden lämnar vi på Resultat givetvis en garanti att ersätta kandidaten, om det av någon anledning inte stämmer från vardera part.

Uthyrning av Ekonomer i Göteborg – hur funkar det?

Hyrrekrytering är alltså något vi jobbar mycket med på Resultat. Det är en lösning som snabbt kan lösa problem för din verksamhet. Mycket kan hända i en organisation och personalbrister kan snabbt uppstå. Att då på kort varsel kunna få in kompetenta ersättare är av högsta vikt. Det kan snabbt uppstå problem annars.

Rekrytera i Göteborg – med Resultat

Vi erbjuder givetvis också vanliga rekryteringstjänster där vi hittar rätt ekonom i Göteborg till din verksamhet på permanent basis. Beskriv behovet för oss så sköter vi resten. Vi brinner för människor och att tillsätta rätt person på rätt plats. Ett gediget förarbete och grundlig research är av högsta vikt för oss, något vi alltid inleder med innan vi plockar in kandidater på intervju. Att vända sig till en rekryteringsfirma likt oss ska kännas som att överlåta uppgiften till proffs. Att få förtroendet och möjligheten att hjälpa just din verksamhet är inget vi tar för givet. Vi ser det som ett hedersuppdrag att vara med på er resa och gör allt för våra kunder.

Vi vill vara vårt ledord troget – att vara den mest personliga och engagerade rekryteringsfirman.