arbetsintervju

Hyra eller rekrytera en Ekonomiassistent


Vi hyr ut och rekryterar ekonomiassistenter

Vi hjälper företag att rekrytera och hyra ekonomiassistenter i Stockholm och Göteborg. Vi har en smidig rekryteringsprocess där vi tar fram bästa möjliga kandidat för jobbet som ekonomiassistent på ert företag. Vi är ett personligt rekryteringsföretag och vi håller kontakten med er och ekonomiassistenten under hela perioden som ni hyr personalen av oss.

Ekonomiassistenter jobbar ofta med den första delen av redovisningen som till exempel hantering av kund- och leverantörsreskontran. Det brukar innebära kontering och inscanning av fakturor, registrering, fakturering, lägga upp betalningsfiler, avstämningar samt påminnelse- och inkassohantering. En Ekonomiassistents arbete kan variera beroende på företagets struktur, storlek och bransch. På stora företag bidrar Ekonomiassistenter ofta med hjälp till hela ekonomiavdelningen medan på ett mindre företag kan de arbeta närmare sin Redovisningschef och/eller Ekonomichef.

I över 10 år har vi på Resultat arbetat med att rekrytera och hyra ut Ekonomiassistenter. Behovet att hyra eller rekrytera en Ekonomiassistent till företagets ekonomiavdelning kan uppstå när som helst. En anledning till att ett behov uppstår kan vara den snabba och rörliga arbetsmarknaden där ekonomer generellt idag oftare väljer att byta jobb. En annan anledning kan vara en plötslig omstrukturering i personalen alternativt att en vakans så som sjukskrivning, pensionsavgång eller föräldraledighet uppstår.

Hos Resultat har vi förståelse för det viktiga arbete som Ekonomiassistenter utför och vi vet att dessa positioner kan vara avgörande för att en ekonomiavdelning ska fungera smidigt och effektivt. Därför har vi en särskild fokus på att hitta och matcha lämpliga kandidater till Ekonomiassistentpositioner för våra kunder. Vi har en noggrann urvalsprocess och arbetar med att identifiera kandidater som har erfarenhet av relevant programvara och system, samt har goda kunskaper inom redovisning och ekonomi.

Uthyrning av Ekonomiassistenter

Vi har också förståelse för att det kan vara svårt för företag att hitta rätt Ekonomiassistent och att det kan ta tid och energi att genomföra en rekryteringsprocess. Därför erbjuder vi våra tjänster för uthyrning av Ekonomiassistenter, vilket ger företagen en möjlighet att ha en kvalificerad Ekonomiassistent på plats utan att behöva genomföra en lång rekryteringsprocess.

Hyra eller rekrytera ekonomiassistent?

Fyll i formuläret så hjälper vi dig!Ekonomiassistenten är en viktig roll på företaget

Att hyra rätt ekonomiassistent är otroligt viktigt då denna tjänsten stöttar flera delar av företaget. Ekonomiassistenten är både ett ansikte utåt samtidigt som personen har mycket kontakt med interna funktioner inom företaget. Personen arbetar tätt ihop med flera olika avdelningar, vilket ställer höga krav på att hyra rätt typ av ekonomiassistent.

Ekonomiassistenter jobbar ofta med den första delen av redovisningen som till exempel hantering av kund- och leverantörsreskontran.

Arbetsuppgifter brukar innebära:

  • Kontering och inskanning av fakturor
  • Registrering
  • Fakturering & lägga upp betalningsfiler
  • Avstämningar samt påminnelse- och inkassohantering.

En Ekonomiassistents arbete kan variera beroende på företagets struktur, storlek och bransch. På stora företag bidrar Ekonomiassistenter ofta med hjälp till hela ekonomiavdelningen medan på ett mindre företag kan de arbeta närmare sin Redovisningschef och/eller Ekonomichef.

Oavsett om det handlar om uthyrning eller rekrytering av Ekonomiassistenter, kan vi på Resultat garantera att vi alltid arbetar för att hitta den bästa matchen för våra kunders behov och att vi alltid håller en hög nivå av kvalitet och professionalitet genom hela processen.Vi rekryterar och hyr ut andra tjänster inom ekonomi:Lång erfarenhet av att hyra ut & rekrytera ekonomiassistener

Vi på Resultat har arbetat med att hyra ut ekonomiassistenter i över 10 år och vi har all den kunskap som krävs för en smidig och snabb rekrytering. Vi har sett att våra kunder har upplevt ett stort värde av att hyra ekonomiassistenter av oss.

Behovet att hyra eller rekrytera en Ekonomiassistent till företagets ekonomiavdelning har flera olika orsaker och kan uppkomma ganska så snabbt. En anledning till att ett behov uppstår kan vara den snabba och rörliga arbetsmarknaden där ekonomer generellt idag oftare väljer att byta jobb. En annan anledning kan vara en plötslig omstrukturering i personalen alternativt att en vakans så som sjukskrivning, pensionsavgång eller föräldraledighet uppstår och därav en ekonomiassistent snabbt behöver hyras in.

Vi tillsätter snabbt & effektivt

När behovet uppstår, eller inför att ett behov uppstår, och du väljer att hyra en Ekonomiassistent ger du företaget och ekonomiavdelningen avlastning och en extra resurs som gör att er verksamhet kan arbeta vidare som planerat. Det kan också skapa lönsamhet långsiktigt att hyra in en Ekonomiassistent som dels kan bidra med nya perspektiv och infallsvinklar på hur redovisningen kan effektiviseras eller vidareutvecklas.

Inför kandidatpresentationen säkerställer vi att ditt företags behov matchar den kandidat ditt företag söker. Kvalitén är för oss alltid viktigare än kvantitet när vi presenterar kandidater och där vi på Resultat har flera års erfarenhet av att hyra ut och rekrytera Ekonomiassistenter.

Experter på ekonomer

Redan ifrån start har Resultat uteslutande arbetat med Ekonomer och vi anser oss därför vara Experter på Ekonomer. Med erfarenheten vi har så förstår vilka utmaningar som du och ditt företag ställs inför när ni behöver personal och du kan lita på att vi alltid kommer göra vårt yttersta för att du som kund, konsult eller kandidat blir nöjd.

Vi som arbetar på Resultat har alla en lång och bred erfarenhet från olika branscher och roller och trivs som bäst i mötet med andra människor. Med våra värdeord Personliga & Engagerade strävar vi varje dag efter att skapa långsiktiga relationer byggda på förtroende och tillit. Vi ser därför fram emot att få lära känna dig, oavsett om du är kandidat, konsult eller kund.