arbetsintervju

Hyra eller rekrytera Ekonomiassistent


Vi hyr ut profesionella ekonomiassistenter

Vi hjälper företag att rekrytera och hyra ekonomiassistenter i Stockholm och Göteborg. Vi har en smidig rekryteringsprocess där vi tar fram bästa möjliga kandidat för jobbet som ekonomiassistent på ert företag. Vi är ett personligt rekryteringsföretag och vi håller kontakten med er och ekonomiassistenen under hela perioden som ni hyr personalen av oss.


  Hyra eller rekrytera ekonomiassistent?

  Fyll i formuläret så hjälper vi dig!  Ekonomiassistenten är en viktig roll på företaget

  Att hyra rätt ekonomiassistent är otroligt viktigt då denna tjänsten stöttar flera delar av företaget. Ekonomiassistenten är både ett ansikte utåt samtidigt som personen har mycket kontakt med interna funktioner inom företaget. Personen arbetar tätt ihop med flera olika avdelningar, vilket ställer höga krav på att hyra rätt typ av ekonomiassistent.

  Ekonomiassistenter jobbar ofta med den första delen av redovisningen som till exempel hantering av kund- och leverantörsreskontran.

  Arbetsuppgifter brukar innebära:

  • Kontering och inskanning av fakturor
  • Registrering
  • Fakturering & lägga upp betalningsfiler
  • Avstämningar samt påminnelse- och inkassohantering.

  En Ekonomiassistents arbete kan variera beroende på företagets struktur, storlek och bransch. På stora företag bidrar Ekonomiassistenter ofta med hjälp till hela ekonomiavdelningen medan på ett mindre företag kan de arbeta närmare sin Redovisningschef och/eller Ekonomichef.  Vi rekryterar och hyr ut andra tjänster inom ekonomi:  Lång erfarenhet av att hyra ut & rekrytera ekonomiassistener

  Vi på Resultat har arbetat med att hyra ut ekonomiassistenter i över 10 år och vi har all den kunskap som krävs för en smidig och snabb rekrytering. Vi har sett att våra kunder har upplevt ett stort värde av att hyra ekonomiassistenter av oss.
  Behovet att hyra eller rekrytera en Ekonomiassistent till företagets ekonomiavdelning har flera olika orsaker och kan uppkomma ganska så snabbt. En anledning till att ett behov uppstår kan vara den snabba och rörliga arbetsmarknaden där ekonomer generellt idag oftare väljer att byta jobb. En annan anledning kan vara en plötslig omstrukturering i personalen alternativt att en vakans så som sjukskrivning, pensionsavgång eller föräldraledighet uppstår och därav en ekonomiassistent snabbt behöver hyras in.

  Vi tillsätter snabbt & effektivt

  När behovet uppstår, eller inför att ett behov uppstår, och du väljer att hyra en Ekonomiassistent ger du företaget och ekonomiavdelningen avlastning och en extra resurs som gör att er verksamhet kan arbeta vidare som planerat. Det kan också skapa lönsamhet långsiktigt att hyra in en Ekonomiassistent som dels kan bidra med nya perspektiv och infallsvinklar på hur redovisningen kan effektiviseras eller vidareutvecklas.