Ekonomer i vår vackra stad Stockholm

Din bemannings- och rekryteringspartner

i Stockholm

Rekrytering och uthyrning av personal inom ekonomi i Stockholm.

Uthyrning och rekrytering av Ekonomer i Stockholm

Resultat är ett bemannings- och rekryteringsföretag grundat i Stockholm, vars specialitet är att rekrytera och hyra ut personal inom ekonomi. Vi förser ditt företag med talangfulla Ekonomer där både kund och konsult blir nöjda. Tack vare goda kontakter och mångårig erfarenhet har vi hjälpt tillsätta många duktiga kandidater genom åren. Behöver du rekrytera eller hyra en Ekonom i Stockholm? Eller kanske är uthyrning intressant? Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss, så berättar vi mer.

Några frågor?

Tveka inte, vi hjälper gärna till!

08-40025505

Fatbursgatan 5

”Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering.”

Bemanningsföretag i Stockholm

Vilka är vi?

Resultat är ett bemanningsföretag i Stockholm med inriktning på rekrytering och uthyrning av Ekonomer. Vi vill genom nära och personlig kontakt med såväl kandidat som kund skapa goda samarbeten. Där båda parter mår bra och lyckas. Det finns inga genvägar, utan vi ser alltid till att göra grundjobbet ordentligt. Både när det gäller kravbild inför sökandet och genom intervjuprocessen. Alla är vi olika och har olika behov. Att tydligt klarlägga behov och kandidat gör vägen till en lyckad rekrytering lättare och effektivare.

Förutom direkt rekrytering erbjuder vi på Resultat uthyrning av Ekonomer under en bestämd tid. Det är ett perfekt sätt för båda parter att lära känna varandra, samtidigt som en lucka täpps igen snabbt. Trivs både företag och kandidat med varandra kan uthyrningen övergå till en permanent rekrytering.

Till skillnad från många andra bemanningsföretag i Stockholm fokuserar vi enbart på finans och ekonomi. Det är där vi har vår styrka och vårt fokus.

På det sättet kan vi erbjuda bästa möjliga bemanning inom ekonomi. Vi sköter hela processen från start till mål. Allt du behöver göra är att beskriva vad du söker, sedan tar vi över. Det blir ganska självklart i och med vårt namn, men med oss i båten kan du förvänta dig just – Resultat.

Rekrytering inom ekonomi i Stockholm

Vi har ett brett kontaktnät och god kännedom över arbetsmarknaden i Stockholm och har hjälpt många företag att rekrytera och hyra ekonomer genom åren. Med erfarenhet, kunskap och ackuratess tar vi oss an ditt behov och söker tills vi finner bästa möjliga matchning. Självklart håller vi kontakten efter rekryteringen med både kund och konsult. Vi vill se till att båda parter trivs bra tillsammans och växer tillsammans. Långsiktiga relationer bygga på förtroende och tillit är något vi alltid eftersträvar.