Kontakt

Jobba hos oss

Vårt mål är att erbjuda branschens bästa arbetsplats. Hos oss är glädje en naturlig del av varje medarbetares vardag, enkelhet präglar vårt arbetsätt och vi vill hela tiden utvecklas. Resultat är helt enkelt en bättre arbetsplats.

Givetvis kräver vi en fullgod prestation av våra medarbetare samtidigt som vi jobbar väldigt aktivt med de värderingar och beteenden som vi vill ska genomsyra verksamheten. Vi har höga krav men tror också att Resultat är en organisation som är lyhörd för idéer och initiativ.

Med rätt inställning löser vi problem, driver organisationen framåt och når våra mål. Energinivån är hög på Resultat och vi hjälper alltid varandra då det behövs. För oss är det vår passion att hjälpa våra kunder så att varje företag vi jobbar med känner att vi är det självklara valet. Detta kan bara vår personal förmedla till våra kunder och därför är alla våra medarbetare oerhört viktiga.

Att komma in på vårt kontor ska vara välkomnande och familjärt!

"Glädje! Utan glädje kommer vi inte lyckas med någonting och glädjen ska finnas varje dag. På Resultat jobbar vi med individanpassat ledarskap och vill med det se till så att varje person trivs och känner att den kan utvecklas, både i sin roll och hos oss som företag, utifrån just den personens egenskaper och kompetens. Personalen är vårt allt! "

VD Anders Hedman anders@resultatab.se 070-9701717

Söker du jobb? Eller personal?


Kontakta oss gärna direkt!

08-400 255 05