Hyra eller rekrytera en HR-administratör

Vi hyr ut och rekryterar HR-administratörer

Är du utbildad HR-administratör och söker jobb som detta i Stockholm eller Göteborg? Då har du hamnat rätt – vi på Resultat Ab letar ständigt efter HR-administratörer till våra kunder. Våra kunder finns i massor av olika branscher, samt både små och stora företag. Vi både hyr och rekryterar HR-administratörer till våra kunder, för långsiktiga samarbeten. Vi ser fram emot att presentera dig för våra kunder.

Se alla lediga jobb som HR-administratör via länken nedan!

Är ni ett företag som vill rekrytera eller hyra personal inom HR? Klicka dig vidare här för att läsa mer!


Vad gör en HR-administratör?

Som HR-administratör varierar dina arbetsuppgifter ganska mycket beroendet på vilket företag och vilken verksamhet företaget har som huvudsysselsättning. Arbetsuppgifterna kan t.ex. vara att matcha och boka vikarier, driva ärenden kring rehabilitering, rekrytering , arbetsmiljö tillsammans med ansvariga chefer, ansvara för en eller flera processer i det strategiska HR-arbetet eller att aktivt delta i olika typer av digitaliseringsprojekt för olika IT-system. 

Vad krävs för att bli HR-administratör?

För att lyckas i rollen har man goda kunskaper att arbeta i olika HR-system och IT-system samt erfarenhet från arbete i bemanningsbranschen eller rekryteringsbranschen. Vidare är det positivt med ett flexibelt förhållningssätt och förmågan att själv se vad som behöver prioriteras. För att lyckas i rollen måste man trivas med snabba omställningar samt kunna handskas med en del jobbiga möten/samtal med medarbetare. Som person har man en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Man arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt och har lätt för att fokusera på kundens behov och uppnå god kundtillfredsställelse samtidigt som man har lätt för att samarbeta med sina kollegor.

Vill ni hyra eller rekrytera en Ekonom?

Fyll i formuläret så hjälper vi er!

Vi rekryterar och hyr ut andra tjänster inom ekonomi: