Ekonomer

Lediga jobb som Redovisningschef

Vi söker ständigt redovisningschefer – för rekrytering & uthyrning

Att arbeta som redovisningschef är ett krävande jobb där man ständigt utvecklas. Vi letar alltid efter professionella redovisningschefer åt våra kunder i Stockholm och Göteborg. Vi rekryterar och hyr ut våra konsulter inom redovisning till företag i alla branscher. Våra kunder är både små och stora företag. Ta chansen att hitta lediga jobb som redovisningschef hos oss idag! Klicka dig vidare på länken för att se alla lediga jobb.Vad gör man som redovisningschef?

anligtvis så ansvarar du för upprättandet av månads-, kvartals- och årsbokslut, följer upp och säkerställer redovisningens regelefterlevnad, ansvarar för årsredovisning samt för moms- och skattedeklarationer, ansvarar för att driva, utveckla och kvalitetssäkra processer inom redovisningsfunktionen, är kontaktperson mot olika externa parter såsom t.ex. revisorn samt leder och har personalansvar för ett antal personer på ekonomiavdelningen.

Vad krävs för att bli redovisningschef?

Som person är en Redovisningschef ofta en som trivs i en ledande position där man får ta ansvar för att säkerställa att teamet levererar hög kvalitet och man axlar det övergripande perspektivet kopplat till ekonomiprocesser, regelverk och extern rapportering till myndigheter och banker. Vidare är man van att driva sitt egna arbete framåt och har förmågan att ta egna initiativ i kombination med goda ledaregenskaper som gör att man kan och är van att hjälpa grupper att komma framåt i sina arbetsuppgifter samt att skapa ett bra samarbete.

Andra tjänster inom ekonomi

Vi söker inte bara ekonomiassistenter, vi letar även efter: