Ekonomer

Hyra eller rekrytera en Redovisningschef

Vi hyr ut och rekryterar redovisningschefer

Som Redovisningschef ansvarar du för bolagets redovisning och rapportering samt leder och utvecklar redovisningsavdelningen, ofta har du personalansvar.

Jobbet som Redovisningschef innebär att man leder, fördelar och kvalitetssäkrar arbetet på redovisningsavdelningen. Man har personalansvar för sin grupp och ansvarar för den legala redovisning och bolagets årsredovisning samt dess interna och externa rapportering.

Redovisningschefen sköter kontakterna med myndigheter, revisorer, försäkringsbolag och skatterådgivare och har ett övergripande ansvar för löpande rapportering av skatter och moms. Vid en koncern kontrollerar redovisningschefen interna mellanhavanden och koncernavstämningar, samt medverkar vid revisionen.

Redovisningschefens uppgift är även att proaktivt identifiera, utveckla och implementera effektiva och standardiserade redovisningsprocesser.

Att vara en Redovisningschef är ett bra arbete för dig som är trygg i din egen kompetens. Du bör vara strukturerad, analytisk, noggrann, kommunikativ och ha goda ledaregenskaper, för att kunna skapa gott samarbete mellan avdelningarna, revisorerna och inom teamet.

Du bör vara civilekonom eller ha liknande akademisk bakgrund och erfarenhet från liknande roll eller från revision.

På Resultat har vi lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut Redovisningschefer till företag i olika branscher och storlekar. Vi förstår hur viktigt det är att hitta rätt person för rätt roll och arbetar därför alltid hårt för att säkerställa en perfekt matchning mellan kandidat och företag.Vill ni hyra eller rekrytera en Ekonom?

Fyll i formuläret så hjälper vi er!

  Vi rekryterar och hyr ut andra tjänster inom ekonomi: