arbetsintervju

Hyra eller rekrytera en Controller


Vi hyr ut och rekryterar controllers

Vi hjälper företag att rekrytera och hyra controllers i Stockholm och Göteborg. Vårt mål är att alla parter ska bli nöjda med uthyrningen och vi vill vara det mest personliga rekryteringsföretaget. Därför håller vi en god kontakt med både er som företag och controllern som ni hyr. Ni kan vända er till oss med alla frågor och funderingar innan och under uthyrningsprocessen.

Hyra eller rekrytera controller?

Fyll i formuläret så hjälper vi dig!


Interim Controller – viktig för företaget

En controller är en viktig roll för företaget och inte minst ekonomiavdelningen. Att ni ska hyra rätt controller för just er verksamhet är otroligt viktigt för oss på Resultat. Vi vill skapa goda resultat för ert företag och för personen som ni rekryterar. Vi går därför noga igenom alla kandidater för att hitta bästa möjliga person för jsut era förutsättningar och utmaningar. Vi har en lång erfarenhet utav att hyra ut och rekrytera controllers och annan personal inom ekonomi.

Controller – Den förlängda armen från ekonomiavdelningen

En Controller, oavsett inriktning, har ofta rollen som den förlängda armen från ekonomiavdelningen ut i organisationen där den ger stöd till t.ex. platschefer. Gruppchefer. Budgetansvariga chefer mf.

Vi på Resultat har i över 10 år arbetat med att rekrytera och hyra ut Controllers. Som den förlängda armen för ekonomiavdelningar är det alltid ett viktigt och prestigefyllt uppdrag att tillsätta ett företags Controller vilket gör att det är något vi lägger mycket tid och arbete på i vår vardag.

När du hyr en Controller ger du företaget och ekonomiavdelningen tid, andrum och lugn vilket gör att er verksamhet kan arbeta vidare som planerat. Det kan också vara mer lönsamt långsiktigt att hyra in en Controller som dels kan bidra med nya perspektiv och infallsvinklar på hur organisationen kan effektiviseras eller vidareutvecklas. 

Inför kandidatpresentationen säkerställer vi att ditt företagsbehov matchar den kandidat ditt företag söker. Kvalitén är för oss alltid viktigare än kvantitet när vi presenterar kandidater och där vi på Resultat har flera års erfarenhet av att hyra och rekrytera Controllers.Vi rekryterar och hyr ut andra tjänster inom ekonomi:Experter på Ekonomer

Enda sen Resultat grundades har vi enbart arbetat mot Ekonomer och vi anser oss vara Experter på Ekonomer. Vi förstår vilka utmaningar som ditt företag ställs inför när ni behöver personal och du kan lita på att vi alltid kommer göra vårt yttersta för att du som kund, konsult eller kandidat blir nöjd.

Vi som jobbar på Resultat idag har en lång erfarenhet från olika branscher, arbetsuppgifter och trivs som bäst i mötet med andra människor. Med våra värdeord Personliga & Engagerade strävar vi varje dag efter att skapa långsiktiga relationer byggda på förtroende och tillit. Vi ser därför fram emot att få lära känna dig, oavsett om du är kandidat, konsult eller kund.