Hyra eller rekrytera en Controllerchef

Vi hyr ut och rekryterar controllerchefer

En controllerchef är en ledande befattning inom företagets ekonomifunktion och är ansvarig för att styra och utveckla verksamhetens ekonomistyrning. Rollen som controllerchef är ofta mer strategiskt inriktad än den traditionella rollen som controller och innefattar därför ofta arbete med att analysera, tolka och förklara företagets ekonomiska resultat och utmaningar på en högre nivå.

Som controllerchef är man också en viktig brygga mellan företagets ledning och ekonomifunktionen, där man ska kunna översätta företagsledningens strategiska vision till konkreta finansiella mål och handlingsplaner. En controllerchef har ofta ansvar för att utveckla och implementera ekonomiska planer och processer som stödjer verksamhetens övergripande strategi.

Det är också vanligt att en controllerchef har ansvar för att utveckla och leda ett team av controllers och ekonomiansvariga. Därför krävs det ofta ledarskapserfarenhet och god kommunikationsförmåga för att lyckas i rollen.

På Resultat har vi en lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut controllerchefer till företag i olika branscher och storlekar. Vi är övertygade om att en väl vald controllerchef kan vara en viktig del i att säkerställa en stabil och långsiktig ekonomisk styrning för företaget.

Om du är i behov av att hyra eller rekrytera en controllerchef, kan vi på Resultat hjälpa dig att hitta en kandidat som matchar dina specifika behov och kravprofil. Vi ser fram emot att få lära känna ditt företag och diskutera hur vi kan hjälpa er att stärka er ekonomistyrning med rätt person på rätt plats.

Vill ni hyra eller rekrytera en Ekonom?

Fyll i formuläret så hjälper vi er!

Vi rekryterar och hyr ut andra tjänster inom ekonomi: