Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

Hyra & rekrytera Ekonomer

Vi på Resultat strävar efter att vara det mest Personliga & Engagerade bemanningsföretaget i branschen. Vi har en snabb och professionell rekryterings- och uthyrningsprocess som du kan läsa mer om längre ner på denna sidan.

Från våra kontor i Stockholm och Göteborg så har vi stora nätverk av Ekonomer, från enklare administrativa tjänster till Ekonomichefer/CFOs, och jobbar dagligen med både uthyrning och rekrytering av Ekonomer inom alla branscher.

Vill du hyra eller rekrytera en Ekonom? Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan.


  Vill ni hyra eller rekrytera en Ekonom?

  Fyll i formuläret så hjälper vi er!


  Varför hyra en Ekonom?

  Att felrekrytera eller anställa fel person är kostsamt och kan leda till stora konsekvenser för ditt företag. Att hitta specialister för olika roller är ofta svårt och kan ta lång tid. Detta samtidigt som specialisterna ofta är kvar på sin befintliga arbetsplats gör att mycket tid går åt till att leta efter kandidater. 

  Idag är det arbetstagarens marknad vilket innebär att potentiella kandidater får fler erbjudanden av företag än vad företag får ansökningar till sina egna annonser. På grund av detta kan det därför vara en bra idé att istället hyra en ekonomikonsult. Att hyra sin ekonomipersonal kan vara en bra och effektiv väg fram.

  Resultat hittar din ekonomipersonal

  När du som företag hyr en ekonom så ger du verksamheten en möjlighet att fortsätta sitt dagliga arbete utan att ta tid och resurser ifrån den befintliga personalen. Vi på Resultat har både ett stort nätverk av ekonomer som vi kan rekommendera och får kontinuerligt in nya kandidater som kan matcha ditt företags krav och specifikationer.

  Vänd dig till oss på Resultat AB för att hyra ekonomipersonal och ekonomikonsulter!

   

  Hyr ekonomipersonal inom alla branscher

  Vi hjälper våra kunder hitta ekonomipersonal med spetskompetens som vi sedan hyr ut eller rekryterar. Vi har kunder inom alla olika branscher och hanterar de flesta olika tjänster inom ekonomi. Många av våra kunder ser det som en stor möjlighet att hyra in ekonomipersonal under både korta och långa perioder. Exempel på behov kan vara över semesterperioden, föräldravikariat och både korta och långa arbetstoppar i verksamheten. Vi strävar alltid efter att tillgodose just era önskemål.

  Vi hyr ut & rekryterar olika typer av ekonomer

  Vi rekryterar och hyr ut ekonomipersonal för de flesta tjänster man kan tänka sig. Vi har arbetat med Ekonomer länge och har med den erfarenheten stor insikt i hur man bäst rekryterar och hyr ut dessa tjänster.

  Exempel på tjänster:

  cv-personligtbrev

   

  Processen för vår rekrytering av Ekonomer

  Resultat har en noga inarbetad och säker process när det kommer till uthyrning och rekrytering av ekonomipersonal. Läs vidare för att ta del av hur vår process ser ut.

  1. Kravspecifikationsmöte 
   En Kundansvarig och en Konsultansvarig från oss träffar dig som kund och tillsammans går vi igenom er situation och tar reda på vad ni behöver hjälp med. Vi enas om de praktiska detaljerna i processen som behövs för att komma vidare och snabbt kunna hjälpa er.
  2. Annonsering & Sökning
   Vi upprättar en annons och publicerar den i de kanaler vi finner mest effektiva för den aktuella processen. Parallellt screenar vi även andra liknande processer som vi har igång samt söker i vår CV-databas och våra nätverk.
  3. Telefonintervju
   Vi inleder alltid den första kontakten med en ny kandidat med en telefonintervju. Detta för att skapa oss en bättre bild och förståelse av personen och dennes CV.
  4. Intervju
   De kandidater som vi bedömer har rätt kvalifikationer för den aktuella processen träffar vi i en fysisk intervju på vårt kontor. Detta för att säkerställa eventuella skallkrav, men framför allt för att lära känna personen bakom CV:t ännu bättre.
  5. Referenstagning & bakgrundskontroll
   Som en sista del i vår rekryteringsprocess utför vi en referenstagning på kandidaten samt gör en bakgrundskontroll.
  6. Presentation för kund
   Vårt mål är alltid att vår kund ska behöva lägga så lite tid som möjligt på rekryteringsprocessen. Det innebär kortfattat att vårt jobb främst handlar om att välja ut de absolut bästa kandidaterna och fokusera på kvalité framför kvantitet.
  7. Anställning
   Slutligen anställer vi den valda kandidaten. Den erbjuds då en trygg anställning hos oss då vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag mm.
  8. Uppföljning
   För oss är det extremt viktigt med uppföljning och en nära kontakt med både vår kund och vår anställda konsult då vår ständiga strävan är att vara det mest Personliga & Engagerade bemanningsföretaget. Uppföljningen sker regelbundet där vi kommer ut och träffar både kund och konsult med jämna mellanrum..

   


   

   

  Intresserad?

  Vi försöker alltid bygga personliga kopplingar och tycker att det är nyckeln till bra resultat. Om du fyller i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och så jobbar vi vidare därifrån. Du får gärna ringa oss direkt, det går ofta lite snabbare. I vilket fall så tycker vi det är trevligt med nya ansikten.

  Söker du jobb?
  Eller personal?

  Kontakta oss gärna direkt!

  08-400 255 05