Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

Tips & hjälp

Vi vet hur svårt det kan vara att skriva ett CV, ett personligt brev och hur nervös man kan vara när man går på en arbetsintervju. Därför har vi skapat ett par sidor med tips för att underlätta i jobbsökandet.

"Ansök med ett välskrivet CV! Tjänst, företag, anställningstid och arbetsuppgifter ska framgå tydligt för att läsningen av ditt CV ska vara extra intressant för mig. Sen är det viktigt att du vågar visa vem du är under intervjun. Lägg ditt fokus på att ge en klar och tydlig bild av vem du är, vad du har gjort och vad du vill uppnå. Då kommer du briljera på din intervju! "

Konsultansvarig Gabriella Urban gabriella@resultatab.se 073-311 68 62

"Försök att vara dig själv och tänk inte att det finns några rätt eller fel på frågorna. Lyssna på frågorna, utgå från det du själv känner och våga vara tyst. Dels för att inge ett självsäkert intryck men även för att förmedla ett genomtänkt svar. Vidare tycker jag du ska koppla dina personliga egenskaper till erfarenheter som du har. Om du tillexempel beskriver att du är stresstålig, kom med exempel som visar på det."

Konsultansvarig Sara Westin-James sara.wj@resultatab.se 072-215 15 34

Intresserad?

Vi försöker alltid bygga personliga kopplingar och tycker att det är nyckeln till bra resultat. Om du fyller i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och så jobbar vi vidare därifrån. Du får gärna ringa oss direkt, det går ofta lite snabbare. I vilket fall så tycker vi det är trevligt med nya ansikten.

Söker du jobb?
Eller personal?

Kontakta oss gärna direkt!

08-400 255 05