Hyra eller rekrytera en Koncernredovisningschef

Vi hyr ut och rekryterar koncernredovisningschefer

En Koncernredovisningschef har en mycket ansvarsfull roll inom ett företag då hen ansvarar för att sammanställa och rapportera företagets ekonomiska resultat och ställning på koncernnivå. Koncernredovisningschefens arbete är att se till att alla bolag inom koncernen rapporterar enligt samma standard och att all rapportering sker i tid och enligt gällande lagar och regler.

Som Koncernredovisningschef krävs det både en bred kompetens inom redovisning och ekonomi samt goda ledaregenskaper för att kunna driva och utveckla arbetet inom koncernredovisningen. Det är viktigt att Koncernredovisningschefen har en förmåga att samarbeta med olika avdelningar inom företaget och att hen har en god förståelse för företagets verksamhet och strategier.

Hos Resultat arbetar vi med att rekrytera och hyra ut Koncernredovisningschefer till företag som behöver stärka sin ekonomiavdelning på högsta nivå. Vi har stor erfarenhet av att matcha rätt kandidat med rätt företag och vi arbetar alltid för att hitta den bästa lösningen för både kund och kandidat.

Vi på Resultat förstår vikten av att ha en kompetent och erfaren Koncernredovisningschef som kan driva och utveckla arbetet inom koncernredovisning. Genom att hyra eller rekrytera en Koncernredovisningschef kan ditt företag säkerställa att all redovisning sker korrekt och i tid samt att företagets ekonomiska resultat och ställning är väl rapporterat på koncernnivå.

Om ditt företag behöver förstärka sin ekonomiavdelning på högsta nivå så är det en Koncernredovisningschef du ska vända dig till. Vi på Resultat har stor erfarenhet av att hjälpa företag att hitta den rätta kandidaten och vi ser fram emot att även hjälpa dig och ditt företag att hitta den bästa lösningen. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Vill ni hyra eller rekrytera en Ekonom?

Fyll i formuläret så hjälper vi er!

Vi rekryterar och hyr ut andra tjänster inom ekonomi: