arbetsintervju

Hyra eller rekrytera en CFO / Ekonomichef


Vi hyr ut och rekryterar CFO:s och ekonomichefer

Vi på Resultat valde tidigt att specialisera oss lite extra på Interima CFO:s och Ekonomichefer. Det är alltid ett viktigt och prestigefyllt uppdrag att tillsätta ett företags CFO eller Ekonomichef vilket gör att det är något vi lägger mycket tid och arbete på i vår vardag. För oss är det viktigt att kvaliteten kommer framför kvantiteten, hellre presentera endast en extremt lämplig kandidat än flera ”bara” bra kandidater. Vidare är det väldigt viktigt för oss att hålla en god och transparent kommunikation med både vår kandidat och kund genom hela processen, från ansökan till tillsättning.

Vi förstår att rekrytering och uthyrning av ekonomipersonal kan vara en utmaning för företag, och det är där vi på Resultat kan hjälpa till. Vårt engagerade och erfarna team är väl förtrogna med både de nya trenderna och de klassiska kraven som ställs på ekonomipersonal. Genom att samarbeta med oss kan ditt företag vara säkert på att vi tar hand om rekryteringsprocessen från början till slut, och att vi ser till att varje steg i processen går så smidigt som möjligt.

Vårt mål

Vårt mål är att hjälpa företag att hitta den bästa kandidaten som kan bidra till deras ekonomiska framgångar, oavsett om det gäller en CFO, Ekonomichef eller annan ekonomiposition. Vi tror på att etablera starka samarbeten med våra kunder för att förstå deras verksamhet, kultur och behov, vilket gör att vi kan leverera resultatinriktade lösningar som passar deras unika krav.

Efter över 10 år i branschen har vi på Resultat byggt upp en mångårig erfarenhet av att rekrytera och hyra ut CFO:s men också andra ekonomiroller till ekonomifunktioner och stödenheter för företag i olika storlekar. Att sen vår kontaktperson hos ett kundföretag nästan uteslutande är just CFO:s eller Ekonomichefer gör att vi har ett oerhört stort nätverk och mycket bra upparbetade relationer med dessa profiler/personer för att kunna genomföra snabba och effektiva processer.

Vi vill lära känna dig och ditt företag!

För oss är relationen och att få möjligheten att komma till er för ett kravspecifikationsmöte viktigt. Där ges vi möjligheten att lära känna er bättre och få en känsla för vilken typ av person som passar hos just er. Det tillsammans med att vi alltid genom vår gedigna rekryteringsprocess säkerställer att den efterfrågade kompetensen finns på plats gör att vi håller hög kvalité på våra rekryteringar.

Vill ni hyra eller rekrytera en Ekonom?

Fyll i formuläret så hjälper vi er!


Att hyra in en CFO eller Ekonomichef

Jobbet som CFO och ekonomichef är en central och viktig del av företaget. Därför är det otroligt noga att man gör en bra rekrytering ifrån början. Vi på Resultat har lång erfarenhet av att välja ut de bästa kandidaterna för våra kunder. Tillsammans med er går vi noga igenom alla kandidater för att hitta bästa möjliga matchning. Vi håller sedan kontakten framöver för att följa utvecklingen.

Om du för tillfället har en tillgänglig position eller en ökad tillväxt i ditt bolag kan det vara smidigt och effektivt att ta in en interim CFO/Ekonomichef. Vid en inhyrning får du tid att se över vad du söker långsiktigt och kan därför också ta in någon med mer erfarenhet och kompetens än vad du kanske behöver på längre sikt. Att rekrytera en CFO/Ekonomichef är ofta väldigt tidskrävande och därför är det viktigt att det blir rätt. Då kan hyra vara ett bra alternativ.

Vi jobbar proaktivt med kandidater

Företag som har eller får en ledig position för CFO eller Ekonomichef befinner sig ofta i en kritisk period för företaget vilket kan skapa stress och osäkerhet. Därför är det viktigt att du får det stöd du behöver och att processen är tydlig, snabb och smidig. Vi på Resultat har genom våra 10 år ett stort nätverk av kandidater som vi ständigt underhåller samtidigt som vi träffar nya kandidater som är redo för nya utmaningar.

Specialister på interim CFO:s


Vi på Resultat valde tidigt att specialisera oss lite extra på Interima CFO:s och Ekonomichefer. Det är alltid ett viktigt och prestigefyllt uppdrag att tillsätta ett företags CFO eller Ekonomichef vilket gör att det är något vi lägger mycket tid och arbete på i vår vardag. För oss är det viktigt att kvalitéten kommer framför kvantiteten. Vi presenterar hellre endast en väldigt lämplig kandidat än ett flertal ”bara bra” kandidater. Vidare är det väldigt viktigt för oss att hålla en god och transparent kommunikation med både vår kandidat och kund genom hela processen, från ansökan till tillsättning. Vi rekryterar och hyr ut andra tjänster inom ekonomi:10 års erfarenhet av att tillsätta interim CFO:s

Efter över 10 år i branschen har vi på Resultat byggt upp en mångårig erfarenhet av att rekrytera och hyra ut CFO:s men också andra ekonomiroller till ekonomifunktioner och stödenheter för företag i olika storlekar. Att vår kontaktperson hos ett kundföretag nästan uteslutande är just CFO:s eller Ekonomichefer gör att vi har ett oerhört stort nätverk och mycket bra upparbetade relationer med dessa profiler/personer för att kunna genomföra snabba och effektiva rekryteringsprocesser.  

För oss är relationen och att få möjligheten att komma till er för ett kravspecifikationsmöte viktigt. Där ges vi möjligheten att lära känna er bättre och få en känsla för vilken typ av person som passar hos just er. Det tillsammans med att vi alltid genom vår gedigna rekryteringsprocess säkerställer att den efterfrågade kompetensen finns på plats gör att vi håller hög kvalité på våra rekryteringar.

Vi på Resultat – Personliga och Engagerade

I över 10 år har vi på Resultat specialiserat oss på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi och finans där vi bistått och hjälpt företag hitta rätt kandidater och konsulter till chefs-, specialist och linjerollsnivå på alla nivåer. Då vi uteslutande jobbar med Ekonomer anser vi oss vara Experter på Ekonomer, och vi förstår vilka utmaningar som du och ditt företag ställs inför när ni behöver personal och kommer alltid göra vårt yttersta för att du som kund, konsult eller kandidat blir nöjd.

Våra medarbetare på Resultat har alla en lång och bred erfarenhet från flera olika branscher, arbetsroller och trivs som bäst i mötet med andra människor. Med våra värdeord Personliga & Engagerade strävar vi varje dag efter att skapa långsiktiga relationer byggda på förtroende och tillit. Vi ser därför fram emot att få lära känna dig, oavsett om du är kandidat, konsult eller kund.