Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

Lediga jobb inom ekonomi

Letar du efter en ny utmaning inom ekonomi? Då har du kommit rätt! Vi på Resultat har ett stort utbud av lediga ekonomijobb i både Stockholm och Göteborg. Vi samarbetar med många olika företag, från små startups till stora koncerner, vilket gör att vi kan erbjuda en bred variation av ekonomitjänster. Genom att vi varje dag får in nya förfrågningar av våra kunder som söker kandidater för deras tjänster inom olika ekonomiska befattningar söker vi alltid efter nya samt kompetenta kandidater till våra lediga jobb inom ekonomi. Ni kan enkelt ansöka till dem genom att klickar er in på annonserna och ni kan även göra en intresseanmälan i formuläret så kontaktar vi er. 

”Tack Resultat för ett proffsigt och proaktivt bemötande.
Efter första mötet så hade Resultat en kommande rekrytering i åtanke för mig, och det gick hela vägen! Bra matchning.
Jag kommer att använda mig av Resultat även i framtiden!”
– Konsult Stockholm

Tips & Hjälp

Vi har lång erfarenhet av att tillsätta lediga jobb inom ekonomi och vi vill verkligen ge dig den största möjligheten att lyckas. Behöver du lite hjälp eller några tips så kan du läsa om det på våra Tips & hjälp sidor.

Kompetens och erfarenhet inom ekonomi

Då våra kunder har höga krav på kompetens och erfarenhet, ställer vi också höga krav på våra kandidater. Men vi ser också till att ge våra kandidater all nödvändig information om tjänsten och företaget, för att underlätta för en lyckad rekrytering. Om du inte hittar ett ledigt jobb som passar dig just nu, så tveka inte att göra en intresseanmälan. Vi kontaktar dig när vi får in en tjänst som kan vara av intresse för dig. Vi är det mest Personliga & Engagerade bemannings- och rekryteringsbolaget i Stockholm och Göteborg och ser fram emot att tillsätta just dig på en av våra lediga tjänster inom ekonomi.

Intresserad?

Vi försöker alltid bygga personliga kopplingar och tycker att det är nyckeln till bra resultat. Om du fyller i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och så jobbar vi vidare därifrån. Du får gärna ringa oss direkt, det går ofta lite snabbare. I vilket fall så tycker vi det är trevligt med nya ansikten.

Söker du jobb?
Eller personal?

Kontakta oss gärna direkt!

08-400 255 05