Kontakt

Lediga jobb inom ekonomi

Letar du efter en ny utmaning inom ekonomi? Då har du kommit rätt! Vi på Resultat har ett stort utbud av lediga ekonomijobb i både Stockholm och Göteborg. Vi samarbetar med många olika företag, från små startups till stora koncerner, vilket gör att vi kan erbjuda en bred variation av ekonomitjänster. Genom att vi varje dag får in nya förfrågningar av våra kunder som söker kandidater för deras tjänster inom olika ekonomiska befattningar söker vi alltid efter nya samt kompetenta kandidater till våra lediga jobb inom ekonomi. Ni kan enkelt ansöka till dem genom att klickar er in på annonserna och ni kan även göra en intresseanmälan i formuläret så kontaktar vi er. 

”Proffsiga och supporterande från start till mål. Jag har uppskattat dialogen och stödet från er samt viljan och drivet att hela tiden ta nästa steg i rekryteringsprocessen. Samarbetet har fungerat väl”
– Dennis (Controller)

”Har haft flera konsultuppdrag inom redovisning via Resultat. Väldigt trevliga rekryterare som har förståelse för ekonomibranschen. Bra matchning och professionellt bemötande! Hoppas på ett fortsatt bra samarbete antingen som konsult eller anställd.”
– Elena (Redovisningsansvarig)

”Känns bra att ha Resultat som arbetsgivare och dig som konsultchef. Ni är det bästa konsultföretaget jag varit på och det har genom åren varit 4-5st.”
– 
Viveca (Löneadministratör)

”Det är verkligen uppskattat att Resultat AB bryr sig så mycket om sina kandidater. Jag känner mig verkligen väl bemött av er.”
– Jessica (Ekonomiassistent)

 

Tips & Hjälp

Vi har lång erfarenhet av att tillsätta lediga jobb inom ekonomi och vi vill verkligen ge dig den största möjligheten att lyckas. Behöver du lite hjälp eller några tips så kan du läsa om det på våra Tips & hjälp sidor.

Kompetens och erfarenhet inom ekonomi

Då våra kunder har höga krav på kompetens och erfarenhet, ställer vi också höga krav på våra kandidater. Men vi ser också till att ge våra kandidater all nödvändig information om tjänsten och företaget, för att underlätta för en lyckad rekrytering. Om du inte hittar ett ledigt jobb som passar dig just nu, så tveka inte att göra en intresseanmälan. Vi kontaktar dig när vi får in en tjänst som kan vara av intresse för dig. Vi är det mest Personliga & Engagerade bemannings- och rekryteringsbolaget i Stockholm och Göteborg och ser fram emot att tillsätta just dig på en av våra lediga tjänster inom ekonomi.

Söker du jobb? Eller personal?


Kontakta oss gärna direkt!

08-400 255 05