Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

Lediga jobb Ekonomi

Här hittar du lediga jobb inom ekonomi i Stockholm och Göteborg. Vi söker ständigt efter nya och duktiga ekonomer till våra kunder. Du kan enkelt ansöka till våra lediga jobb genom att klicka dig in på annonserna. Varje dag får ni in nya förfrågningar av våra kunder som söker kandidater för deras tjänster inom olika ekonomiska befattningar. Alla lediga jobb kommer inte ut här – ni är välkomna att göra en intresseanmälan i formuläret så kontaktar vi er. Vi är det mest personliga rekryteringsbolaget i Stockholm och Göteborg – vi ser fram emot att tillsätta just dig på en av våra lediga tjänster inom ekonomi.

”Tack Resultat för ett proffsigt och proaktivt bemötande.
Efter första mötet så hade Resultat en kommande rekrytering i åtanke för mig, och det gick hela vägen! Bra matchning.
Jag kommer att använda mig av Resultat även i framtiden!”
– Konsult Stockholm

Tips & Hjälp

Vi har lång erfarenhet av att tillsätta lediga jobb inom ekonomi och vi vill verkligen ge dig den största möjligheten att lyckas. Behöver du lite hjälp eller några tips så kan du läsa om det på våra Tips & hjälp sidor.

Intresserad?

Vi försöker alltid bygga personliga kopplingar och tycker att det är nyckeln till bra resultat. Om du fyller i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och så jobbar vi vidare därifrån. Du får gärna ringa oss direkt, det går ofta lite snabbare. I vilket fall så tycker vi det är trevligt med nya ansikten.

Söker du jobb?
Eller personal?

Kontakta oss gärna direkt!

08-400 255 05