Din bemannings- och rekryteringspartner

i Göteborg

Rekrytering och uthyrning av personal inom ekonomi i Göteborg.

Uthyrning och rekrytering av Ekonomer i Göteborg

Resultat är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg, vars specialitet är att hyra ut samt rekrytera inom ekonomi. Vi förser ditt företag med de vassaste kandidaterna och matchar rätt kompetens med rätt företag. Det som gör oss unika är vår spetskompetens inom just finans och ekonomi. Våra rekryterare är erfarna och kunniga i branschen, och känner igen en bra kandidat när de ser en. Det är enkelt att anställa någon, men att anställa rätt person är betydligt svårare. Vi hjälper dig!

Några frågor?

Tveka inte, vi hjälper gärna till!

08-40025505

Kämpegatan 6

”Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering.”

Fullt fokus på bemanning och uthyrning av personal inom ekonomi i Göteborg

Vilka är vi?

Resultat är ett bemanningsföretag i Göteborg med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi vill genom nära och personlig kontakt med såväl kandidat som kund skapa goda samarbeten. Där båda parter mår bra och lyckas. Vi tror inte på genvägar, utan vi ser alltid till att göra grundjobbet ordentligt. Både när det gäller kravbild inför sökandet och genom hela intervjuprocessen. Vi är alla och har olika behov. Att tydligt klarlägga behov och kandidat gör vägen till en lyckad rekrytering lättare och effektivare.

Det som skiljer oss från många andra bemanningsföretag i Göteborg är att vi fokuserar enbart på finans och ekonomi. Det är där vi har vår styrka och vårt fokus.

På det sättet kan vi erbjuda bästa möjliga bemanning inom ekonomi. Vi sköter och tar hand om hela processen från start till mål. Allt du behöver göra är att beskriva vad du söker, sedan tar vi över. Det blir ganska självklart i och med vårt namn, men med oss i båten kan du förvänta dig just – Resultat.

Rekrytering inom ekonomi i Göteborg

Vi har ett brett kontaktnät och god kännedom över arbetsmarknaden i Göteborg och har hjälpt många företag att rekrytera och hyra Ekonomer genom åren. Med kunskap, erfarenhet och ackuratess tar vi oss an ditt behov och söker tills vi finner bästa möjliga matchning för dig. Vi erbjuder även alternativet att hyra personal under en bestämd tidsram, vilket förutom den direkta nyttan också kan vara ett bra sätt att lära känna en kandidat, för en eventuell fast rekrytering. Självklart håller vi kontakten efter rekryteringen med både kund och konsult. Vi vill se till att båda parter trivs bra tillsammans och växer tillsammans. Långsiktiga relationer bygga på förtroende och tillit är något vi alltid eftersträvar.