Hyra eller rekrytera en Redovisningsekonom

Vi hyr ut och rekryterar redovisningsekonomer

Resultat AB rekryterar ofta redovisningsekonomer i Stockholm, Göteborg och resten av landet. Oavsett om du är företagare eller kandidat kan du vända dig med förtroende till oss. Vi erbjuder lediga jobb som redovisningsekonom inom de flesta branscher. Våra kunder finns i Stockholm och Göteborg, samt är både små och stora företag. Vi har jobb som redovisningsekonom för dig som söker en rolig utmaning!

Är ni ett företag som vill rekrytera eller hyra redovisningsekonomer? Klicka dig vidare här för att läsa mer!


Vad gör en redovisningsekonom?

En Redovisningsekonom har en viktig roll på en ekonomiavdelning. Rollen innefattar ofta arbete med löpande redovisning, in- och utbetalningar, fakturering, skatt- och momsredovisning (både svensk och utländsk), avstämningar samt bokslutsarbete. Arbetet kräver ett nära samarbete med övriga medarbetare på ekonomiavdelningen och man rapporterar oftast till en Redovisnings- eller Ekonomichef.

Vad krävs för att vara redovisningsekonom?

Arbetslivserfarenhet från arbete som Ekonomiassistent. Du är en person som gillar struktur och gärna tar ansvar. Vidare har du en analytisk förmåga och vågar ta egna beslut och driva ditt arbete framåt. Som redovisningsekonom kommer du att använda dina kunskaper inom redovisning, ekonomi och finansiell analys för att påverka ekonomin i positiv riktning. Om du är intresserad av att göra skillnad och vill arbeta inom ett utmanande och givande område är det här karriären för dig!

Vill ni hyra eller rekrytera en Ekonom?

Fyll i formuläret så hjälper vi er!

Vi rekryterar och hyr ut andra tjänster inom ekonomi: