Lediga jobb som ekonomiassistent

Vi letar efter duktiga ekonomiassistenter

Det finns ett stort behov av ekonomiassistenter och vi letar ständigt efter nya talanger till våra kunder. Våra kunder finns i massor av olika branscher och de söker ofta ekonomiassistenter. För att se alla våra lediga jobb som ekonomiassisten kan du klicka dig vidare nedan.

Är ni ett företag som vill rekrytera ekonomiassistenter? Klicka dig vidare här för att läsa mer!Vad krävs av en ekonomiassistent?

Rollen som Ekonomiassistent är en varierad och utmanande roll som oftast kräver någon form av eftergymnasial utbildning. Arbetsuppgifterna kan vara allt från löpande redovisning, kund- /leverantörsreskontra, kontering, avstämningar, betalningar, skatter, deklarationer och momsfrågor.

Du interagerar oftast med många olika personer internt, men även vissa externa kontaktytor förekommer.

Vidare arbetar du ofta nära både inköps- och säljavdelningar och stöttar dessa med arbetet kring inköps- och säljordrar. Du är systemintresserad och tycker om att ta ansvar och att arbeta mot deadlines.

Företag som vill rekrytera en Ekonomiassistent inleder ofta rekryteringen i formen av en inhyrning då du inledningsvis är anställd hos oss för att sedan tas över om båda parter är överens om detta.

Andra tjänster inom ekonomi

Vi söker inte bara ekonomiassistenter, vi letar även efter: