Ekonomi-konsult

Lediga jobb Controller

Business Controller / Financial Controller

Vi letar efter duktiga controllers

Vi har alltid ett behov av duktiga controllers så som: business controllers och financial controllers. Vi rekryterar och hyr ut controllers åt våra kunder i Stockholm & Göteborg. Vi har kunder i alla branscher där det både finns stora och små företag att arbeta på. Letar du efter ditt nya jobb som controller så kan du se alla lediga jobb på länken nedan.

Är du företag och vill rekrytera eller hyra en controller? Läs mer om detta här!Vad jobbar en controller med?

En Controller, oavsett inriktning, har ofta rollen som den förlängda armen från ekonomiavdelning ut i organisationen där den ger stöd till t.ex. platschefer, gruppchefer, budgetansvariga chefer mfl. I jobbet som controller utför du arbetsuppgifter som:

  • Genomföra ekonomiska utredningar
  • Uppföljningar
  • Analyser
  • Sammanställning av data och rapporter.

I rollen ingår ofta även analys av verksamhetsinformation, att sammanställa ekonomiska resultat och att ta fram prognoser.

Vidare är en Controller väldigt ofta med och tar fram rutiner och riktlinjer för budgetarbete, verksamhetsuppföljning samt generella processer och rutiner för de datasystem som används på en ekonomiavdelning. Jobbet som controller är därför väldigt varierande och krävande.

Vad krävs för att jobba som controller?

En Controller är en analytisk person med en god förmåga att på egen hand se utvecklingspotential och vidareutveckling i företagets verksamhet. Genom sin kunskap inom Business Intelligence och sitt intresse av Excel kombinerar en Controller ofta dessa kompetenser i sin roll och fungerar därför oftast väldigt väl i den rådgivande och stöttande rollen internt.

Andra tjänster inom ekonomi

Vi söker inte bara controllers, vi letar även efter: