arbetsintervju

Hyra/rekrytera Redovisningsekonom & Redvisningschef


Vi hyr ut profesionella Redovisningsekonomer

Att utbetalningarna och inbetalningarna sker på rätt sätt är viktigt för alla företag. Därför ser vi till att ni hittar rätt redovisningsekonom eller redovisningschef att hyra eller rekrytera. Vi har arbetat med att rekrytera redovisningsekonomer en lång tid. På så sätt vet vi vad som krävs för att hitta rätt person för rollen. Tillsammans med er går vi genom förutsättningarna och hittar sedan bästa möjliga kandidat för rollen som redovisningsekonom.

Redovisningsekonomer har ofta en väldigt bred roll och kan täcka allt från att göra löpande redovisning, företagets in- och utbetalningar till avstämningar och månadsbokslut. Redovisningsekonomer kan också i sin roll göra självständiga bokslut för verksamheten, medan i andra fall vara mer behjälpliga och tillsammans med övriga på ekonomiavdelningen göra boksluten. Vidare arbetar Redovisningsekonomer ofta med utvecklandet av rutiner och processer på ekonomiavdelningen.

I över 10 år har vi på Resultat arbetat med att rekrytera och hyra ut Redovisningsekonomer. Behovet att hyra eller rekrytera en Redovisningsekonom till företagets ekonomiavdelning kan uppstå när som helst. En anledning till att ett behov uppstår kan vara den snabba och rörliga arbetsmarknaden där ekonomer generellt idag oftare väljer att byta jobb. En annan anledning kan vara en plötslig omstrukturering i personalen alternativt att en vakans så som sjukskrivning, pensionsavgång eller föräldraledighet uppstår.

Hitta rätt ekonomipersonal

Som ett företag som söker ekonomipersonal är det viktigt att identifiera vilken specifik roll eller uppgift som behöver tillsättas på er ekonomiavdelning. Oavsett om ni söker en CFO, Ekonomichef, Controller, Ekonomiassistent eller Redovisningsekonom så kan Resultat hjälpa er att hitta rätt person för jobbet.

Vi arbetar alltid med att förstå våra kunders specifika behov och utmaningar, och med vår breda erfarenhet inom ekonomi och bemanning kan vi hjälpa er att hitta den perfekta kandidaten för er organisation. Vår process är snabb, professionell och personlig, och vi arbetar alltid för att bygga starka samarbeten och relationer med våra kunder. Låt Resultat hjälpa er att tillsätta ekonomipersonal som kan hjälpa er organisation att växa och utvecklas.

Hyra eller rekrytera redovisningsekonom?

Fyll i formuläret så hjälper vi dig!Redovisningsekonomer – Viktiga för ekonomiska stabiliteten på företag

Redovisningsekonomen är en viktigt del av alla företag. Betalningarna måste hanteras på rätt sätt och för det krävs en viss typ av kompetenser. Vi hjälper er hitta just dessa kompetenser och ser till att redovisnignsekonomen som ni hyr eller rekryterar av oss passar ert företag. Vi är fokuserade på att skapa bra Resultat för alla inblandade parter. Just därför vill vi hålla kontakt med er som företag och personen som vi hyr ut till er, under hela uthyrningen. Genom vår tjänst som låter er hyra redovisningsekonomer och redovisningschefer kan vi tillsammans skapa ett stort värde för er, både ekonomiskt och kompetensinriktat.

Hyr redovisningsekonomer för breda roller

Redovisningsekonomer har ofta en väldigt bred roll och kan täcka allt från att göra löpande redovisning, företagets in- och utbetalningar till avstämningar och månadsbokslut. Redovisningsekonomer kan också i sin roll göra självständiga bokslut för verksamheten, medan i andra fall vara mer behjälpliga och tillsammans med övriga på ekonomiavdelningen göra boksluten. Vidare arbetar Redovisningsekonomer ofta med utvecklandet av rutiner och processer på ekonomiavdelningen.Vi rekryterar och hyr ut andra tjänster inom ekonomi:Vi har rekryterat & hyrt ut ekonomer inom redvisning under lång tid

Vi på Resultat vet vad som krävs för en lyckad rekrytering och uthyrning inom redovisning, vare sig det gäller en chefsroll eller en redovisningsekonom. Vi anser att en lyckad uthyrning kräver transparens och kommunikation. Därför håller vi kontakten med er som företag och redovisningsekonomen som ni hyr av oss – under hela uthyrningen. Ni kan därför känna er säkra på att allt flyter på som det ska fungerar.

Behov att hyra redovisningsekonom kan uppstå snabbt

När behovet uppstår, eller inför att ett behov uppstår, och du väljer att hyra en Redovisningsekonom ger du företaget och ekonomiavdelningen tid, andrum och lugn vilket gör att er verksamhet kan arbeta vidare som planerat. Det kan också skapa lönsamhet långsiktigt att hyra in en Redovisningsekonom som dels kan bidra med nya perspektiv och infallsvinklar på hur redovisningen kan effektiviseras eller vidareutvecklas.

Behovet att ehöva hyra in en redovisningschef eller redovisningsekonom med kort varsel kan uppstå av flera olika anledningar:

  • En rörlig arbetsmarknad där ekonomer ofta byter jobb
  • Sjukskrivning av personal
  • Omstrukturering av personal
  • Att personal går i pension

Oavsett vilket skäl ni har till att hyra en redovisningsekonom så finns vi här för er, redo att rekrytera rätt person för jobbet.

Inför kandidatpresentationen säkerställer vi att ditt företags behov matchar den kandidat ditt företag söker. Kvalitén är för oss alltid viktigare än kvantitet när vi presenterar kandidater och där vi på Resultat har flera års erfarenhet av att hyra ut och rekrytera Redovisningsekonomer.

Experter på Ekonomer

Redan ifrån start har Resultat uteslutande arbetat med Ekonomer och vi anser oss därför vara Experter på Ekonomer. Vi förstår vilka utmaningar som du och ditt företag ställs inför när ni behöver personal och du kan lita på att vi alltid kommer göra vårt yttersta för att du som kund, konsult eller kandidat blir nöjd.

Vi på Resultat har alla erfarenheter från olika arbeten, branscher och yrken och trivs som bäst i mötet med andra människor. Med våra värdeord Personliga & Engagerade strävar vi varje dag efter att skapa långsiktiga relationer byggda på förtroende och tillit. Vi ser därför fram emot att få lära känna dig, oavsett om du är kandidat, konsult eller kund.