Lediga jobb som HR-chef & HR-ansvarig

Vi söker alltid HR-chefer & HR-ansvariga

Vill du arbeta som HR-chef eller HR-ansvarig i en tjänst där du får utveckla människor runt om dig? Vi letar alltid efter duktiga personer inom HR till våra kunder i Stockholm & Göteborg. Vi rekryterar och hyr ut HR-chefer och HR-ansvariga till företag i de flesta branscher.

Är ni ett företag som vill rekrytera eller hyra personal inom HR? Klicka dig vidare här för att läsa mer!Vad gör man som HR-ansvarig/chef?

Som HR-ansvarig varierar dina arbetsuppgifter ganska mycket beroendet på vilket företag och vilken verksamhet företaget har som huvudsysselsättning. Arbetsuppgifterna kan t.ex. vara att matcha och boka vikarier, driva ärenden kring rehabilitering, rekrytering , arbetsmiljö mm tillsammans med ansvariga chefer, ansvara för en eller flera processer i det strategiska HR-arbetet eller att aktivt delta i olika typer av digitaliseringsprojekt för olika IT-system. 

Vad krävs för att bli HR-chef / HR-ansvarig?

För att lyckas i rollen har man goda kunskaper att arbeta i olika HR-/IT-system samt erfarenhet från arbete i bemannings-/rekryteringsbranschen.

Vidare är det positivt med ett flexibelt förhållningssätt och förmågan att själv se vad som behöver prioriteras. För att lyckas i rollen måste man trivas med snabba omställningar samt kunna handskas med en del jobbiga möten/samtal med medarbetare. Som person har man en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Man arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt och har lätt för att fokusera på kundens behov och uppnå god kundtillfredsställelse samtidigt som man har lätt för att samarbeta med sina kollegor.

Andra tjänster inom HR

Vi söker inte bara ekonomiassistenter, vi letar även efter: