Kontakt

VI SÖKER SOMMARVIKARIER INOM EKONOMIOMRÅDET

Studerar du till Civilekonom eller liknande och söker ett sommarjobb för att få möjligheten att praktisera dina teoretiska kunskaper? Då ska du skicka in en ansökan som sommarvikarie inom ekonomi!

Om företaget

Resultat är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Våra kunder är alltifrån mindre till större bolag i Stockholm samt Göteborg.

Mer information om oss hittar du på: www.resultatab.se eller www.instagram.com/resultatab

Dina arbetsuppgifter

Som sommarvikarie kommer du täcka upp för den ordinarie personalen på våra kunders ekonomiavdelningar. Dina arbetsuppgifter kommer variera, men huvudfokus kommer vara på leverantörs- och kundreskontra samt löpande redovisning. I arbetsuppgifterna kan även ingå att utföra diverse administrativa sysslor som hör till på kontoret.

Din profil

Du som söker läser troligtvis någon form av eftergymnasial ekonomiutbildning samt har en ambition om att lära dig mer och utvecklas inom redovisning. Vidare ser vi det som positivt om du har god datorvana.

Som person är du social, lättsam och prestigelös och din inställning till ditt arbete är att få möjligheten att lära dig mer om redovisning.

Framgångsfaktorer

- Någon form av praktisk erfarenhet från redovisningsarbete
- Goda kunskaper i Microsoft Excel
- Behärska Svenska och Engelska, i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!
Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Hel- och deltid beroende på uppdrag
PLATS: Göteborg
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Tina L Kimming 0723-090877
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-04-30

Låter detta intressant? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tina L Kimming, 0723-090877 eller tina@resultatab.se

SommarjobbGöteborgHeltid
Kontaktperson:Tina L Kimming

Ansök senast:2024-04-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail