Kontakt

SERVICEINRIKTAD EKONOMIASSISTENT TILL GLENAIR

Är du i början av din karriär och nyfiken på att arbeta som Ekonomi- och kontorsassistent i ett globalt bolag? Har du en bakgrund som gymnasieekonom samt tidigare erfarenhet från en serviceroll? Då kan det vara dig vi söker till Glenair!

Om företaget

Glenair tillverkar ruggade kontaktdon och kablar för kritiska applikationer inom Försvar, Subsea, Rymd, och Kärnkraft. Våra produkter förbinder och skyddar känslig elektronisk utrustning såsom kommersiell- och militär flygelektronik, soldatutrustning, obemannade robotar, satelliter, fartyg, pansarfordon, undervattenplattformar/ROV, kärnkraft och transportsystem. Vår kultur och affärsmodell bygger på service i alla led. Glenair är privatägt och har funnits i branschen sedan 1956 och har sitt huvudkontor i Kalifornien. Glenair Nordic har kontor i Solna och servar hela den nordiska marknaden med tekniska säljingenjörer, applikationsingenjörer, kundservice, och lager. Läs mer på www.glenair.se

Till kontoret i Solna välkomnas du till ljusa och fräscha lokaler där samhörighet och gemenskap är viktiga ledord. Här finns goda förbindelser till kollektivtrafik, närhet till grönområde samt en fantastisk utsikt över Brunnsviken.

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomi- och kontorsassistent kommer du att ha en central roll på kontoret. Du kommer dels att vara delaktig i kund- och leverantörsreskontran, dels ansvara för skötsel av kontoret och dess faciliteter.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att innefatta:
• Kundreskontra - inbetalningar
• Kundfakturering
• Leverantörsreskontra - utbetalningar
• Registrering av leverantörsfakturor
• Matchning mot inköpsorder
• Ansvar gällande kontorets skötsel
• Ansvarig för kontakt med företag gällande beställningar av kontorsmaterial m.m.

Ovan utgör grunden i tjänsten. Det är ett arbete med tidvis högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi samt tidigare arbetslivserfarenhet från reception eller ett liknande serviceyrke. I ditt arbetssätt är du noggrann och strukturerad, du kan planera din tid och även självständigt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Som person är du ansvarstagande, lyhörd, serviceinriktad och kommunikativ.

I rollen som Ekonomi- och kontorsassistent kommer du att ha en central roll på kontoret som innebär mycket kommunikation med kollegor men även externt med leverantörer. Vi söker dig som är positiv och framåt som person, som har en ödmjuk och serviceinriktad framtoning och som trivs i en roll med många kontaktytor. Då bolaget är internationellt och har engelska som koncernspråk är det viktigt att du pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Framgångsfaktorer

• Gymnasieutbildning med inriktning ekonomi alternativt eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Arbetserfarenhet inom ekonomi
• Serviceinriktad, kommunikativ och ansvarstagande
• Svenska och engelska, flytande i tal och skrift
• Erfarenhet av kund-och leverantörsreskontra är meriterande men inte ett krav
• Erfarenhet av Dynamics AX är meriterande

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-05-31

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat har hand om rekryteringsprocessen men där du blir direkt anställd hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsterna ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella, 073 – 311 68 62.

TillsvidareanställningSolnaHeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se+46 73 311 68 62

Ansök senast:2024-05-31

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail