Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOM TILL RENGÖRARE NÄSLUND

Har du erfarenhet av att arbeta som Redovisningsekonom och känner dig redo för nya utmaningar? Just nu söker vi en Redovisningsekonom för en direktrekrytering till Rengörare Näslund. Här välkomnas du till ett familjärt bolag som värdesätter sina medarbetare högt.

Om företaget

Rengörare Näslund är ett väletablerat lokalvårdsföretag med tjänsteleveranser till offentliga och privata verksamheter i Mellansverige. Företaget har funnits i 50 år och omsätter drygt 400 MKR. Systerföretaget Rengörare Näslund Hemmas utför hushållsnära tjänster till privatpersoner. Företagsgruppen omfattar 4 legala enheter.

Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom hos Rengörare Näslund kommer du att ha en bred roll inom redovisning där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Upprättande av månads- och årsbokslut inklusive avstämningar
• Årsredovisningar
• Intern och extern rapportering
• Likviditetsprognos och –planering
• Deklarationer
• Utveckling och förbättringsarbeten
• Stötta i kund- och leverantörsreskontra
• Hantera den gemensamma mejlen

Ovan nämnda arbetsuppgifter utgör grunden för rollen men även andra uppgifter kan tillkomma.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du är van att självständigt driva ditt eget arbete framåt men uppskattar även samarbete inom teamet.

Som person är du driven och energifylld, det är viktigt för dig att både utveckla och utvecklas i din roll. Du har mycket god förmåga att kommunicera flytande i tal och skrift på både svenska och engelska. Vidare är du en prestigelös lagspelare som trivs i samarbetet med dina kollegor. Du trivs i ett mindre företag med familjär känsla och är inte rädd för att hugga i där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vidare har du lätt för att lära dig, är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt som även innebär att du är ansvarsfull och noggrann. Du är en positiv person med ett eget driv och ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Har du erfarenhet inom systemen Business central, Power BI och Agda är det starkt meriterande.

Framgångsfaktorer

• Några års erfarenhet med tidigare nämnda uppgifter
• Social och kommunikativ
• Serviceminded, noggrann och driven
• Flytande i svenska både tal och skrift
• Systemvana – erfarenhet av Business central och Power BI är meriterande
• Erfarenhet av koncernredovisning är meriterande

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Elin Lidman
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-06-16

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Rengörare Näslund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Lidman på telefonnummer 070-145 86 36.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Elin Lidman

Ansök senast:2023-06-28

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail