Kontakt

REDOVISNINGSEKONOM TILL PSA SOLUTIONS REDOVISNING AB

Är du redo för en utmaning inom digital redovisning och vill vara en del av en modern, helt digital och högautomatiserad verksamhet? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

PSA Solutions Redovisning AB är en växande fullservicebyrå som nu behöver förstärka teamet med en Redovisningsekonom som kommer att arbeta i en bred roll med både redovisning och lönehantering på heltid. Detta är en direktrekrytering där du blir direkt anställd av PSA Solutions Redovisning AB. Vi ser framemot din ansökan!

Om företaget

PSA Solutions Redovisning AB är en nytänkande, auktoriserad och digital fullservicebyrå med ett brett och heltäckande tjänsteerbjudande. Vi strävar efter att ligga i framkant med teknik och automatisering och tror på effektivitet, innovation och ett engagerat team där alla bidrar till vår framgång.

Vi arbetar med alla typer av bolag, men är specialiserade på koncernredovisning och på att hjälpa koncerner att kvalitetssäkra redovisning, processer och dokument i dotterbolagen. Kvalitetssäkring av koncernkonsolidering, koncernredovisning och koncernrapportering för hela koncernen blir en naturlig fortsättning där vi hela tiden strävar efter att få processer och rutiner att flyta på så smidigt och effektivt som möjligt.

PSA Solutions Redovisning AB har sina lokaler på Vasagatan i Stockholm, med möjlighet till flexibla arbetstider och hybridarbete.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Redovisningsekonom kommer bl.a. innefatta:
• Löpande redovisning
• Kund- och leverantörsreskontra
• Bankbetalningar
• Avstämningar
• Bokslutsarbete, moms- och skatteverksrapportering
• Upprätta årsredovisningar och deklarationer

Din profil

Vi söker dig som är en erfaren och självgående redovisningsekonom med ett naturligt intresse för siffor och system. Du vet vad som krävs för att sköta redovisning från ax till limpa och du gör det med noggrannhet. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Du bör ha erfarenhet av koncernkonsolidering och koncernredovisning samt av en mer avancerad rapportering både till styrelse och ledning samt olika verksamhetsansvariga hos våra kunder.

Det är meriterande om du är auktoriserad av SRF eller FAR och om du har erfarenhet av att arbeta med förvärvsanalyser, due diligence eller andra komplexa redovisningsfrågor.

För att trivas hos oss tror vi att du är en engagerad och ansvarstagande person som lika gärna arbetar i team som självständigt. Du är social och utåtriktad, ser god kundservice som en självklarhet och har alltid kunden i fokus.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet som Redovisningsekonom, ax till limpa
• Självgående inom redovisning, samt löneadministration
• Driven, självgående och prestigelös
• Goda kunskaper inom Excel och Fortnox är ett krav
• God systemvana och intresse för digitalisering

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Omgående, start senast april 2024
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Vasagatan, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-03-15
Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande eftersom tjänsten kan tillsättas före slutdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på telefonnummer 072-215 15 34.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2024-03-14

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail