Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOM TILL PILOT NORDIC AB

Vill du till en varierande tjänst inom ett internationellt bolag som är marknadsledande inom sitt segment? Är du en strukturerad och ordningsam Redovisningsekonom som trivs i en roll med ett brett nätverk och breda arbetsuppgifter? Då vill vi gärna höra från dig!

Om företaget

Pilot Nordic är marknadsledande inom segmentet för högkvalitativa pennor och har funnits i över 100 år. Vi är 18 anställda i Sverige, Danmark, Finland och Baltikum med en stor japansk koncern i ryggen med starka ägare och en god finansiell situation. Företagets storlek och platta organisation i Norden gör att du kommer kunna påverka i din roll då det är korta beslutsvägar mellan administrationen och företagsledningen.
Du kommer till ett bolag där trivseln i personalen är hög vilket inte minst visar sig i att anställningstiderna i gruppen är långa, vilket vi tror beror på den familjära stämningen, ett team som alltid ställer upp för varandra och där det är högt i tak.

Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom arbetar du som del av ett team bestående av 2 personer och du rapporterar till CFO. Dina arbetsuppgifter kommer innebära bland annat:
• Löpande bokföring och avstämningar
• Ansvar för kund- och leverantörsreskontra
• In- och utbetalningar
• Ansvara för rapporteringen av moms, periodredovisningen och intrastat
• Upprätta månads- och årsbokslut tillsammans med CFO
• Delaktig i Årsredovisning och deklaration.
• Stötta verksamheten i ekonomifrågor samt ta fram underlag och uppföljning
• Arbeta med förbättring och effektivisering av redovisningen
• Hantering av reseräkningar
• Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
• Driva och delta i olika projekt

Din profil

Vi söker dig som har arbetat flera år med redovisning och är trygg i din kompetens. Du är självgående i ditt arbete och trivs i en bred roll med många kontaktytor. Då regelbunden internationell kontakt med både kunder och bolag inom koncernen ingår i rollen så kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. Du besitter goda kunskaper i Excel. Har du tidigare jobbat i Visma Business ses det som meriterande men inget krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du flexibel, proaktiv och har ett prestigelöst sätt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt och externt.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet i rollen som Redovisningsekonom
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
• Meriterande att ha arbetat i Visma Business
• Goda kunskaper i Excel

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Arlandastad
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-04-30
Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir direkt anställd av Pilot Nordic. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westin-James; 072 215 15 34

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2023-04-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail