Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSANSVARIG TILL NORDIC BIM GROUP

Har du flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning och trivs i en bred roll? Är du redo att ta steget att självständigt ta ansvar över ekonomi och rapportering för den svenska marknaden i en nordisk koncern? Vi söker nu en Redovisningsansvarig till Nordic BIM Group, ett väletablerat bolag inom PropTech lösningar.

Om företaget

Nordic BIM Group bildades i januari 2020 genom att tre marknadsledande företag, specialiserade på Building Information Modeling (BIM) i Sverige, Finland och Norge slogs samman till en nordisk koncern.

Nordic BIM Group är ett mjukvaru- och tjänsteföretag, som har specialiserat sig på BIM och PropTech lösningar för den nordiska marknaden. Bolaget fokuserar helhjärtat på sina kunder inom arkitektur, bygg- och fastighetsbranschen och bidrar till en gemensam positiv inverkan på miljö och hållbarhet. Deras kunder får inte bara tillgång till marknadens bästa digitala verktyg, de får också tillgång till ett team av experter med djupa kunskaper och lokalkännedom.

Den här tjänsten är en hyrrekrytering där du under provanställningen är anställd av oss på Resultat AB, för att sedan gå över till en fast anställning hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsansvarig kommer du att ha ansvar för redovisningen för fyra bolag på den svenska marknaden samt den finansiella rapporteringen. Du kommer att arbeta nära VD:n för de svenska bolagen men även övriga Finance Manager som finns på nordisk nivå.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
• Avstämningar
• Månads- och årsbokslut
• Årsredovisning
• Rapportering och uppföljning av månadens resultat
• Provisionsberäkningar
• Stötta verksamheten i redovisningsfrågor

Ovan arbetsuppgifter utgör grunden för rollen men flera ad hoc uppgifter kommer att förekomma inom framför allt analys och rapportering.

Din profil

Till tjänsten som Redovisningsansvarig söker vi dig som har flera års erfarenhet inom kvalificerad redovisning och känner dig helt trygg med att ha bolagsansvar. Då rollen inkluderar en hel del analyser och rapportering ser vi gärna att du trivs i en roll som även går mot controlling. Har du tidigare erfarenhet från bolag inom K3 är detta särskilt meriterande.

Vi söker en driven och framåt person som är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare ser vi gärna att du är prestigelös, ödmjuk och pedagogisk och har lätt att ta till dig siffror och göra analyser. Du trivs med att ta ut uppgifter ur ERP system, har lätt att ta till dig data och göra egna pivoter i Excel.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning
• Självgående i ovan nämnda arbetsuppgifter
• Väldigt goda kunskaper i Excel
• Analytisk, noggrann och strukturerad
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift, bolaget har engelska är koncernspråk

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-09-30

Detta är en hyrrekrytering där du under provanställningen är anställd av oss på Resultat AB, för att sedan gå över till en fast anställning hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella på telefonnummer 073-311 68 62.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se+46 73 311 68 62

Ansök senast:2023-09-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail