Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

EKONOMICHEF SÖKES TILL ELITE HOTELS OF SWEDEN AB

Är du en progressiv ekonom med ledaregenskaper som trivs bäst i en miljö där ingen dag är sig den andra lik? Och där du får sätta prägel på ekonomifunktionen samt är en stor del av det operativa? Har du tidigare erfarenhet som ekonom inom hotellbranschen eller vill ta steget dit? Då vill vi gärna höra från dig!

Om företaget

Elite Hotels driver två hotell med tillhörande restauranger i Göteborg, Elite Hotel Plaza och Elite Park Avenue Hotel. Verksamheterna drivs i bolagen SSRS Hotell AB respektive Elite Park Avenue AB. Den som innehar tjänsten är chef för bolagens gemensamma ekonomiavdelning som består utav totalt fyra personer, dig inkluderad.
Tjänsten är placerad på Elite Park Avenue.

Dina arbetsuppgifter

Ekonomichefsrollen är väldigt bred samt operativ, du kommer att arbeta väldigt nära verksamheten och ha många olika kontaktytor och vara delaktig i hela det ekonomiska spannet. En viktig del av arbetet är att stödja avdelningscheferna på respektive hotell i deras arbete med relevanta nyckeltal och lönsamhetsoptimering.
Du rapporterar till Regionsdirektör men svarar även till Koncernens Controller och Ekonomichef. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå utav:

• Löpande bokföring
• Bokslut
• Budgetering
• Lönsamhet
• Personalansvar
• Prognosrapportering
• Löneadministration

Din profil

Du trivs i en roll som är varierad och där du är delaktig i hela det ekonomiska flödet. Som person är du affärsorienterad, handlingskraftig med en service-minded attityd och mjuk framtoning.

Du är noggrann och analytisk, har förmågan att tänka från olika perspektiv och kan förklara ekonomi på ett enkelt sätt. Du måste tycka om att interagera med många olika typer av befattningshavare samt är en duktig kommunikatör.
Du har en väldigt god förståelse för hela det ekonomiska flödet och är självgående i bokslutsarbete. Om du har tidigare erfarenhet från hotell eller restaurang så är det meriterande.

Framgångsfaktorer

• Självgående i bokslutsarbete.
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Högskoleutbildning inom Ekonomi är meriterande.
• Mjuk framtoning och en duktig kommunikatör
• Prestigelös person som gillar att vara operativ i sin roll.

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING:100%
PLACERING: Avenyn, Göteborg.
LÖN: Enligt överenskommelse.
KONTAKT: Markus Kask
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-16

Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus Kask på telefonnummer 076-309 73 35

TillsvidareanställningGöteborgHeltid
Kontaktperson:Markus Kask

Ansök senast:2022-12-15

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail