Kontakt

EKONOMIASSISTENTER SÖKES TILL KOMMANDE UPPDRAG I GÖTEBORG

Vi söker ekonomiassistenter för kommande uppdrag i Göteborg. Är du ny i rollen eller har du jobbat några år men är sugen på nya utmaningar så ansök gärna idag.

Om företaget

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Våra kunder finns inom flertalet olika branscher och uppdragen kan variera från ett par månader till ett mer långvarigt samarbete samt innefattar även direktrekryteringar. Både del- och heltids tjänstegrad efterfrågas. Som konsult kommer du vara anställd hos Resultat AB och arbeta ute hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att innehålla:

• Kund- och leverantörskontra
• In- och utbetalningar
• Påminnelsehantering
• Kontera fakturor
• Löpande bokföring
Dessa arbetsuppgifter utgör grunden men fler uppgifter kan tillkomma.

Din profil

För att du ska kunna lyckas i rollen som ekonomiassistent så ser vi att du har en relevant utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du gillar att jobba i ett högt tempo, är självständig, gillar ordning och reda samt har en känsla för service. Du är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften.

Framgångsfaktorer

• Systemvana sedan tidigare är meriterande
• Goda kunskaper i Excel
• Goda kunskaper inom ovan nämnda arbetsuppgifter
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, eller deltid
PLACERING: Göteborg
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Tina L Kimming 0723-090877
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-08-31

Tjänsten är en hyra där du kommer att bli anställd av oss på Resultat och bli uthyrd till kund. Låter detta som något för dig? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tina L Kimming, 0723-090877

VisstidsanställningGöteborgHeltid
Kontaktperson:Tina L Kimmingtina@resultatab.se072-309 08 77

Ansök senast:2024-08-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail