Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

DRIVEN EKONOMIASSISTENT TILL TIMBLADS MÅLERI

Är du en Ekonomiassistent med god inblick i stora delar av det ekonomiska flödet? Är du redo att ta klivet in i en ny spännande roll som Ekonomiassistent för ett av Stockholms största måleriföretag? Här välkomnas du in i ett familjärt och öppet klimat där fokus på siffrorna blandas med mycket skratt.

Om företaget

Timblads har anor från 1933 och har Stockholms Län som verksamhetsområde. Timblads är ett renodlat måleriföretag med en organisation som idag omfattar ca 170 medarbetare. Deras kunder är flera av branschens största aktörer men också mindre och mellanstora byggbolag. Timblads måleri är kanske mest känd för sin nyproduktionsdel med fortlöpande jobb inom framför allt nyproduktionsbostäder. De sätter stor fokus på att alltid leva upp till deras ledord: Kvalitet, Kunskap och Kapacitet.

Huvudkontoret är beläget vid Årstaberg i södra Stockholm, med bra kommunikationer med både bil och kollektivt.

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent på Timblads kommer du att ha ett tätt samarbete med Ekonomiansvariga samt Löneansvariga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Påminnelsehantering
• In- och utbetalningar
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Behjälplig i bokslut
• Lönehantering

Ovan uppgifter utgör grunden i din roll men även andra administrativa arbetsuppgifter kan tillkomma på daglig basis.

Din profil

Till rollen som Ekonomiassistent på Timblads söker vi dig som har flera års erfarenhet av de arbetsuppgifter som beskrivs ovan. Du har förståelse för det ekonomiska flödet och tycker om att kunna effektivisera och förbättra processer. Har du även tidigare arbetat med löner är detta starkt meriterande.

Vi söker en social, nyfiken och kommunikativ person som trivs i en roll med många kontaktytor både internt och externt. Du är van att strukturera och driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du är flexibel och kan rycka in och hjälpa till där det behövs.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet som Ekonomiassistent
• Kommunikativ, social och driven som person
• Tidigare erfarenhet i systemet Hantverksdata är meriterande

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-03-26

Detta är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av Resultat AB, men du blir anställd av Timblads Måleri. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se073-311 68 62

Ansök senast:2023-03-26

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail