Kontakt

SERVICE SUPPORT COORDINATOR TILL INTERNATIONELLT BOLAG I SOLNA

Om företaget

Är du en engagerad och organiserad person som vill göra skillnad? Vi söker en Service Support Coordinator som brinner för att ge en fantastisk kundupplevelse och samtidigt underlätta arbetet för sina kollegor. I denna roll kommer du att vara en viktig del av serviceteamet, där din förmåga att planera och koordinera kommer att vara avgörande. Om du älskar service, kommunicerar väl på såväl svenska som engelska och älskar att arbeta i en dynamisk internationell miljö, - då vill vi gärna höra från dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Service Support Coordinator kommer du arbeta med ett brett kontaktnät både internt och externt. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

• Bygga, utveckla, vårda och upprätthålla starka och meningsfulla kund- och interna relationer.
• Schemaläggning
• Offerthantering
• Nära samarbete med Service Sales-teamet gällande serviceavtal etc.
• Hantera dina egna CRM-möjligheter

Din profil

För att passa i rollen ser vi att du sedan innan har arbetat inom en administrativ tjänst och trivs i en omväxlande och kommunikativ roll. Du är en stark lagspelare som tycker om att arbeta nära med olika personligheter och tvärfunktionella grupper över olika kulturer. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift och besitter goda kunskaper i MS Office-paketet. Har du dessutom tidigare erfarenhet av SAP ses det som mycket meriterande.

Framgångsfaktorer

• Tidigare erfarenhet inom en administrativ roll, gärna från ett internationellt bolag
• Goda kunskaper inom MS Office
• Meriterande med tidigare erfarenhet av SAP
• Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Augusti 2024
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Solna, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-08-20

Denna tjänst är en hyra där du blir anställd av oss på Resultat och uthyrd till vår kund. Urval kommer att ske löpande och intervjuer bokas in från och med v. 33. Låter detta som en intressant utmaning? Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072-215 15 34.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2024-08-20

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail