Kontakt

SÄLJKOORDINATOR TILL GLENAIR

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med orderadministration och trivs i en roll med många kontaktytor? Då kan det vara dig vi söker till Glenair!

Om företaget

Glenair tillverkar ruggade kontaktdon och kablar för kritiska applikationer inom Försvar, Subsea, Rymd, och Kärnkraft. Våra produkter förbinder och skyddar känslig elektronisk utrustning såsom kommersiell- och militär flygelektronik, soldatutrustning, obemannade robotar, satelliter, fartyg, pansarfordon, undervattenplattformar/ROV, kärnkraft och transportsystem. Vår kultur och affärsmodell bygger på service i alla led. Glenair är privatägt och har funnits i branschen sedan 1956 och har sitt huvudkontor i Kalifornien. Glenair Nordic har kontor i Solna och servar hela den nordiska marknaden med tekniska säljingenjörer, applikationsingenjörer, kundservice, och lager. Läs mer på www.glenair.se

Till kontoret i Solna välkomnas du till ljusa och fräscha lokaler där samhörighet och gemenskap är viktiga ledord. Här finns goda förbindelser till kollektivtrafik, närhet till grönområde samt en fantastisk utsikt över Brunnsviken.

Dina arbetsuppgifter

Som Säljkoordinator kommer du att ingå i teamet Innesälj och Kundservice, en väl fungerande grupp som samarbetar och stöttar varandra. I din roll kommer du att följa hela kedjan från kundförfrågningar till faktureringen av en order.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att innefatta:
• Ta emot förfrågningar
• Fördela inkommande mejl
• Orderregistrering
• Inköp
• Skriva offerter samt följa upp dessa
• Fakturering
• Eget kundansvar på administrativ basis
• Kontakt med fabriker i USA, Storbritannien och Italien

Ovan utgör grunden i tjänsten. Det är ett arbete med tidvis högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där du har arbetat med administration, orderhantering och kundservice. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Då rollen även innebär många kontaktytor både internt på bolaget såväl som externt söker vi dig som har en god kommunikativ förmåga samt en hög servicekänsla. Du är en självständig problemlösare som arbetar effektivt och fungerar väl i grupp.

Då bolaget är internationellt och har engelska som koncernspråk är det viktigt att du pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet från Microsoft Dynamics AX samt goda kunskaper i Excel är detta särskilt meriterande.

Framgångsfaktorer

• Tidigare erfarenhet från sälj, orderhantering och kundservice
• Serviceinriktad, kommunikativ och ansvarstagande
• Svenska och engelska, flytande i tal och skrift
• Erfarenhet av Dynamics AX samt goda kunskaper i Excel är meriterande

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Augusti 2024
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-06-10

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat har hand om rekryteringsprocessen men där du blir anställd hos Glenair. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella, 073 – 311 68 62.

TillsvidareanställningSolnaHeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se+46 73 311 68 62

Ansök senast:2024-06-10

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail