Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

SALES MANAGER TILL RESULTAT AB

Är du redo för din första chefsroll, fullkomligen älskar relationssälj och har flera års erfarenhet av B2B? Välkommen till ett expansivt bolag med högt i tak och lika höga mål!

Om företaget

Resultat är ett bemanningsföretag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Med våra kontor i Stockholm och Göteborg hjälper vi kunder som är alltifrån mindre privatägda bolag till större börsnoterade internationella koncerner. Med vår strävan efter långsiktiga relationer jobbar vi varje dag efter att vara det mest personliga & engagerade bemanningsföretaget i branschen.

Vidare är vi en arbetsgivare som sätter stort värde i individens personliga livssituation varför det för oss är självklart att erbjuda en flexibel arbetsplats med förtroendearbetstid, en kombination av kontors- och hemarbete samt goda förmåner.

Mer information om oss hittar du på: www.resultatab.se eller www.instagram.com/resultatab

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utmanande och intressant arbete som Säljchef i ett expansivt företag där stora möjligheter ges till personlig utveckling och påverkan, både på ditt egna arbete men också företaget i stort. Du kommer att ansvara för en grupp om 6-8 kundansvariga säljare i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

• Leda och utveckla ditt säljteam till sin fulla potential
• Budget- och resultatansvar samt uppföljning av aktivitetsmål
• Planera och utföra interna säljutbildningar
• On-boarding av ny personal
• Medarbetarsamtal och månadsavstämningar

Din profil

Vi söker dig som vill vara med på en fantastiskt rolig resa där vi tillsammans bygger ett framgångsrikt företag. Du har en vilja att ta dig an utmaningar och är mån om att nå dina egna och dina medarbetares mål.

Som person är du strategiskt, strukturerat och affärsmässig. Du bidrar med energi, högt driv och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse för ledarskap och är mån om ditt team. Kanske är du en informell ledare eller har någon form av teamleadansvar idag men känner dig redo för din första chefsroll?!

För oss är det viktigt att du leder med gott exempel. Vi ser därför att du matchar in på våra värdeord; Personliga och Engagerade!

Framgångsfaktorer

• +5 års erfarenhet av B2B-försäljning
• Tidigare erfarenhet från branschen
• Ekonomiutbildning och/eller arbetslivserfarenhet som Ekonom
• Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift
• B-körkort

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Augusti 2023
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Södermalm, Stockholm
LÖN: Fast månadslön samt en rörlig provisionsdel
KONTAKT: Sara Rousu, 072-334 94 19
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-06-15

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Rousu

Ansök senast:2023-06-28

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail