Kontakt

REDOVISNINGSKONSULT TILL RESULIT AB

Vill du till en familjär och framåtlutad organisation som värnar om sina anställda och erbjuder frihet under ansvar? Vi söker nu en driven och självgående Redovisningskonsult till Resulit AB. Du kommer utgå från deras kontor i Täby med möjlighet till hybridarbete. Start önskas omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Om företaget

Resulit tillhandahåller outsourcad ekonomiadministration till medelstora och stora företag. Vi bygger kundteam kring varje kund, att under ett helhetsansvar, och i egna system driva hela kundens ekonomifunktion.
Vi på Resulit har en stark och engagerad kultur där vi alla hjälps åt och där du som kollega och medarbetare syns och är viktig. Vårt arbetssätt präglas av service, engagemang och tillgänglighet, proaktivitet, kundnärvaro och affärsmässighet, allt för att stärka kundnöjdheten och kvalitén.
På vårt kontor/distans sitter idag 14 medarbetare, och du blir en del av ett tajt och glatt team som alla drivs av att leverera de bästa tjänsterna och samtidigt utveckla varandra att bli bättre i sin egen roll och i kundteamet.
Läs mer om Resulit här: https://www.resulit.se/

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Redovisningskonsult på Resulit är såväl varierande som utvecklande; här får du möjlighet att själv påverka ditt dagliga arbete. Kunderna är i varierande branscher och består av medelstora till stora företag. Du ansvarar över en egen kundportfölj om ca 3-4 kunder och arbetar främst med:
• löpande redovisning
• Månads- och årsbokslut
• Moms och skatteberäkningar
• Rapportering till ledning och myndigheter
Här sköts arbetet i moderna och digitaliserade system med fokus på kvalitet och effektivitet samt med tydliga processer och rutiner.

Din profil

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet som Redovisningsekonom inom ett medelstort bolag. Du som söker är självständig i bokslut, enligt K3. Du är mån om att förstå och hjälpa dina kunder och kollegor på bästa sätt och tar dig an rollen med engagemang och positiv energi. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du har erfarenhet av att jobba i flertalet system simultant och har ett intresse för digitalisering och effektivisering. Tidigare erfarenhet av Microsoft Dynamics Business Central är meriterande men inte inte ett krav.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter; självständig i bokslut enligt K3
• Erfarenhet av effektivisering i arbetsprocess, rutin och systemmiljö
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Trivs i en rådgivande roll med många kontaktytor och variation i ditt arbete

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Täby
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-05-20
Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos Resulit AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James 072-215 15 34.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2024-05-18

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail