Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSKONSULT TILL BYRÅ

Har du tidigare erfarenhet av arbete som Redovisningskonsult och vill nu fortsätta din karriär i en roll som är varierande och social, med mycket eget ansvar? Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

Vår kund är en ekonomibyrå i centrala Stockholm med verksamhet i hela Stockholms län. De strävar efter ett långsiktigt och personligt samarbete med sina kunder och erbjuder allt inom redovisningstjänster, företagsekonomisk rådgivning, skatterådgivning och lönehantering. Vår kund strävar ständigt efter att arbeta mer digitaliserat och effektivt och letar efter dig som vill vara med på resan!

Hit välkomnas du till ett härligt, hjälpsamt och stöttande gäng.

Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningskonsult ansvarar du för din egen kundportfölj. Kunderna kan vara allt ifrån små ägarledda bolag till stora bolag där du agerar controller. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Löpande redovisning
• Avstämningar
• Månadsbokslut
• Moms – och skattedeklarationer
• Lönehantering
• Rapportering
• Kundsupport inom ekonomi- och systemfrågor

En viktig del i din roll är att bistå med ekonomisk rådgivning till dina kunder och du kommer att planera ditt arbete och upplägg tillsammans med dem. Du är en personlig rådgivare och bollplank för dina kunder. Själv eller tillsammans med en kundansvarig kollega.

Din profil

Till rollen som Redoviningskonsult söker vi dig som vill att din nästa roll ska vara en spännande utmaning där du får möjlighet att växa i ditt arbete och din roll. För att vara rätt i rollen ser vi att du är en person som arbetat med redovisning några år och som nu är redo att ta nästa kliv.

Du har erfarenhet av löpande bokföring, avstämningar och månadsbokslut, du behöver inte vara självgående i bokslutsprocessen ännu, men det är en merit.
Du besitter god systemvana och pratar både svenska och engelska flytande, tal och skrift.
Har du tidigare arbetat med lön är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Som person är du social, kommunikativ och ansvarstagande.
Extra viktigt här är att du har viljan och drivet att lära dig och ta för dig. Du har en vilja att utvecklas och ta dig an mer ansvar med tiden.

Framgångsfaktorer

• Tidigare erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Social, nyfiken och kommunikativ

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Elin Lidman
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-10-07

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat har hand om rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Lidman, 070-145 86 36.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Elin Lidmanelin@resultatab.se

Ansök senast:2023-10-06

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail