Kontakt

REDOVISNINGSEKONOM TILL UPPDRAG PÅ DELTID

Är du en Redovisningsekonom som är van att arbeta självständigt i din roll och söker ett uppdrag på deltid? Då kan denna roll vara perfekt för dig!

Om företaget

Vår kund är en koncern med stort fokus på samhällsnytta där omställning, inkludering och social hållbarhet på arbetsmarknaden står i fokus. Här välkomnas du till ett tryggt, nytänkande och socialt bolag med trevliga kollegor. Kontoret är beläget vid Stadshagen i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag på deltid (50%) under ca 6 månader där du kommer att ingå i deras ekonomifunktion på tre personer.

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds en bred roll inom ekonomi där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Fakturering, inkl internfakturering
• Löpande redovisning
• Avstämningar
• Skattedeklarationer
• Behjälplig vid månadsbokslut
• Enklare lönehantering

Ovan uppgifter utgör grunden i rollen men även andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att självständig arbeta med ovan nämna arbetsuppgifter. Då du kommer att ha ett stort eget ansvar för ditt arbete ser vi gärna att du är ordningsam, strukturerad, noggrann och har lätt för att prioritera bland dina uppgifter.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, positiv och framåt. Du trivs lika bra med att arbeta självständigt som tillsammans med teamet och kan lyfta blicken och se var din hjälp kan behövas för stunden. Att vara lyhörd, flexibel och prestigelös är därför viktiga egenskaper för att trivas i rollen.

Vår kund arbetar i affärssystemet Agresso/Unit 4. För att du snabbt ska komma in i arbetsuppgifterna är det starkt meriterande om du har erfarenhet från systemet sedan tidigare.

Framgångsfaktorer

• Självständig i redovisningsprocessen
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
• Kommunikativ, strukturerad och prestigelös
• Tidigare erfarenhet från Agresso/Unit 4

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid, ca 50%
PLACERING: Stadshagen, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-06-16

Denna tjänst är ett konsultuppdrag där du är anställd av oss på Resultat och uthyrd till vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban på telefonnummer 073-311 68 62.

VisstidsanställningStockholmDeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se+46 73 311 68 62

Ansök senast:2024-06-16

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail