Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOM TILL MERSEN NORDIC AB

REDOVISNINGSEKONOM TILL MERSEN NORDIC AB

Har du några års erfarenhet av att arbete med redovisning? Är du redo att ta nästa steg och utvecklas i en internationell miljö? Då kan det vara dig vi söker för en direktrekrytering till Mersen Nordic i Solna.

Om företaget

Mersen Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Mersen Group, som är ett internationellt börsnoterat bolag med huvudkontor i Paris. Mersen Group arbetar bland annat med produkter för högsströmsöverföring samt avancerade material. Företaget är verksamma inom områden som elektronik, transport, energi, läkemedel och processindustrin.

Du kommer att arbeta på företagets nordiska huvudkontor i Solna där atmosfären präglas av en familjär känsla med god stämning och högt i tak.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom hos Mersen Nordic kommer du att ingå i ett team om totalt tre personer där du rapporterar direkt till CFO. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Kund- och leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Delaktig i månads- och årsbokslut
•Rapportering av moms- och skatter

Företaget arbetar i affärssystemet Oracle, det är ett plus om du har arbetat i systemet tidigare men inget krav. Att ha god kunskap i Excel är däremot viktigt då denna roll innebär mycket arbete i programmet.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har arbetat 1-3 år som ekonomiassistent eller redovisningsekonom och har nu god förståelse för det ekonomiska flödet. Att du tidigare har erfarenhet av både kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring samt rapportering av moms- och skatter är ett krav.

Som person är du social och energifylld och det är viktigt för dig att både utveckla och utvecklas i din roll. Du har mycket god förmåga att kommunicera flytande i tal och skrift i både svenska och engelska och trivs i en internationell miljö. Vidare är du en prestigelös lagspelare som trivs i samarbetet med dina kollegor. Du mår bra i ett företag med familjär känsla och är inte rädd för att hugga i där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vidare är du ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt. Du är en positiv person med ett eget driv och ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Framgångsfaktorer

• Du har 1–3 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter
• Akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• Rapportering av moms- och skatter

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Elin Lidman
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 07/04–2023

Detta är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av Resultat AB, men du blir anställd av Mersen Nordic AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Lidman, 070-145 86 36.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Elin Lidman

Ansök senast:2023-03-29

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail