Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOM TILL MERCUS YRKESKLÄDER AB

Vill du ha en bred roll med utvecklingsmöjligheter? I så fall har vi tjänsten för dig!

Om företaget

Mercus Yrkeskläder AB säljer arbetskläder, skor och personligt skydd till företagskunder genom butik och e-handel. Vi är återförsäljare av ett antal välkända varumärken där våra kunder också får ta del av vår höga tillgänglighet och kompetens.

Vi har idag åtta yrkesbutiker i Sverige, drygt 60 anställda och omsätter ca 180 MSEK med god lönsamhet. Mercus ingår i Alligo-koncernen som är noterat på OMX mid cap.
Vår vision är att vara Kundens bästa val och vår affärsidé är att göra våra kunders vardag enklare, säkrare och mer lönsam. Det är genom vårt totala erbjudande som vi skiljer oss från våra konkurrenter. Läs mer om oss på www.mercus.se

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team på 3 personer på ekonomiavdelningen och samarbeta med både Ekonomichef och en Ekonomiassistent gällande den dagliga bokföringen, kund-och leverantörsreskontra, bokslut samt deklarationer.

Du kommer även att ansvara för redovisningen i ett mindre bolag i koncernen.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

• Bokslut
• Löpande bokföring
• Kund-och leverantörsreskontra
• Rapportering
• Deklarationer
• Inventering
• Implementering av processer

Din profil

Kanske är du en Ekonomiassistent som har en bred roll idag och vill ta nästa steg i karriären alternativt är du en Redovisningsekonom som vill få mer ansvar och utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte vara självgående i bokslutsarbete men du behöver ha erfarenhet utav avstämningar och löpande bokföring.

Som person så har du en framåtanda och vill utvecklas och har inga problem med att ta egna initiativ samt är prestigelös, social och nyfiken.

Om du har erfarenhet av systemet Pyramid så är det meriterande.

Framgångsfaktorer

• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Förståelse för det ekonomiska flödet.
• Social, lättsam och prestigelös.

Om oss

START: Januari 2023/Enligt överenskommelse
OMFATTNING:100%
PLACERING: Ringön, Göteborg.
LÖN: Enligt överenskommelse.
KONTAKT: Markus Kask
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-16.

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt utav Mercus Yrkeskläder AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

TillsvidareanställningGöteborgHeltid
Kontaktperson:Markus Kask

Ansök senast:2022-12-08

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail