Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOM TILL LASSILA & TIKANOJA FM AB

Om företaget

L&T levererar ansvarsfulla lösningar till kunder inom både privat och offentlig sektor i många olika typer av fastigheter som handel, industri, vård och omsorg, kontor, utbildning och många fler.

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 400 medarbetare, företagens nettoomsättning 2020 var 1 400 MSEK.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland och Sverige. Företagets nettoomsättning 2020 var 751,9 miljoner euro och sysselsätter cirka 8 200 anställda. L&T är noterat på Nasdaq Helsingfors.

Dina arbetsuppgifter

L&T söker nu en redovisningsekonom, en roll där du arbetar nära kärnverksamheten. Det ger dig många kontaktytor, god förståelse för vår affär samt att du direkt ser effekten av ditt arbete och hur det främjar bolaget. Vi uppmuntrar initiativförmåga och utveckling, att hålla utbildningar och driva projekt blir därför också en viktig del av ditt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav men ej vara begränsade till:

- Löpande bokföring
- Moms- och skattedeklarationer
- Rapportering av månad-, kvartal-och årsbokslut
- Säkerställa att aktuella regelverk efterlevs
- Avstämningar
- Analys
- Självständigt utreda och avsluta utredningar
- Kontakt med myndigheter och revisorer
- Bidra till effektivisering

Du kommer att ingå i en Ekonomiavdelning på 18 personer och här får du ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil

För att lyckas i rollen så ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är väldigt trygg i redovisning.
Som person så är du positiv, prestigelös och nyfiken samt att du vill framåt och är en lagspelare som gillar att lösa problem. Du är bra på att ta egna initiativ och du klarar av att arbeta självständigt.

Framgångsfaktorer

- Goda kunskaper i Excel
- Självgående i månadsbokslut
- Analytisk, noggrann, välorganiserad
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Lättsam och prestigelös

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING:100%
PLACERING: Solna, Stockholms län
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Markus Kask
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-02-17

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos L&T. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus Kask på telefonnummer 0763-097335.

TillsvidareanställningSolnaHeltid
Kontaktperson:Markus Kask

Ansök senast:2023-02-16

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail