Kontakt

REDOVISNINGSEKONOM TILL ETT INNOVATIVT BOLAG

Har du flera års erfarenhet av att självständigt arbeta med hela ekonomiflödet och känner dig redo för en ny spännande roll? Just nu söker vi en Redovisningsekonom för ett konsultuppdrag på ca 14 månader.

Om företaget

Vår kund har sitt huvudkontor i Hammarby Sjöstad med goda förbindelser till tvärbanan. Här välkomnas du till ett familjärt bolag som värdesätter sina medarbetare högt. De sitter nyrenoverade och fräscha lokaler där det alltid finns utrymme till ett gott skratt.

Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom kommer du att ha en bred roll med eget ansvar för fyra av koncernens bolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Löpande redovisning
• Periodiseringar
• Månadsbokslut
• Behjälplig i årsbokslut

Ovan nämnda arbetsuppgifter utgör grunden för rollen men även andra ad-hoc uppgifter kommer att tillkomma.

Din profil

Vi söker dig som är helt självgående i ovan nämnda arbetsuppgifter. Du är van att självständigt driva ditt eget arbete framåt men trivs även med ett samarbete inom teamet. För att passa i rollen ser vi gärna att du är prestigelös, noggrann och serviceinriktad. Vi söker en social och kommunikativ person som trivs i en roll med många kontaktytor både internt och externt. Är du dessutom lösningsorienterad och har en vision framåt finns goda möjligheter för dig att utvecklas i din roll.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av ovan nämnda uppgifter
• Social och kommunikativ
• Prestigelös, noggrann och driven
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Maj 2024
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-04-21

Denna tjänst är ett konsultuppdrag på ca 14 månader där du är anställd av oss på Resultat AB och uthyrd till vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

VisstidsanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se

Ansök senast:2024-04-21

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail