Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOM TILL CAPIO

Capio växer och behöver nu utöka sitt Redovisningsteam med en driven och engagerad Redovisningsekonom som vill till ett företag som står för starka värderingar där det finns stora möjligheter att växa. Tjänsten är placerad i nya fina lokaler på Sollentuna Sjukhus, Sollentuna med start enligt överenskommelse.

Om företaget

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet för varje patient. Våra medarbetare har detta som riktmärke i sitt arbete, varje dag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kvalificerad Redovisningsekonom kommer du arbeta brett inom redovisning med tonvikt på bokslut och rapportering. Du stöttar verksamheten i redovisningsfrågor och är med och utvecklar rutiner och processer. Du är även delaktig i interna projekt och trivs i en roll där du samarbetar med och backar upp dina kollegor. Teamet består idag av 15 personer och du rapporterar till Redovisningschefen. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
• Löpande redovisning
• Leverantörsreskontra
• Upprätta månads- och årsbokslut samt årsredovisningar
• Koncernrapportering till moderbolag
• Upprätta deklarationer (skatter & avgifter)
• Likviditetsplanering/prognos
• Support till verksamheten i redovisningsfrågor
• Upprättande av rutiner och policys
• Optimering av processer
• Delaktig i interna projekt

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande. Du har arbetat ett flertal år med kvalificerad redovisning och är trygg i din kompetens. Du är självgående i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Du har goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du självgående, proaktiv och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. På Capio råder en föränderlig miljö med mycket på gång vilket du trivs med. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Självgående i årsbokslut, årsredovisningsar och deklarationer
• Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av Björn Lundén och Agresso/Unit4 är meriterande
• Självgående, lösningsinriktad och kommunikativ som person

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Sollentuna
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-09-30
Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Capio. Låter detta som en intressant utmaning? Intervjuer kommer ske fr.o.m. v.32 men skicka in din ansökan redan idag så är du med i urvalsprocessen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på 072-215 15 34.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2023-09-29

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail