Kontakt

REDOVISNINGSEKONOM / CONTROLLER TILL CUBSEC

Vi söker inte bara en utan två självgående redovisningsekonomer till Cubsec med placering på Långedragsvägen i Göteborg.
Om du är trygg i din roll, självgående och prestigelös kan detta vara den perfekta möjligheten för dig att växa och utvecklas i en spännande miljö.
En av rollerna går mot controlling och den andra mot redovisningsansvarig så tycker du dessa bitar är intressanta kan Cubsec vara din nästa arbetsgivare.

Om företaget

Säkerhetslösningar med ett större värde. För oss är det viktigt att lyfta blicken över horisonten. Förutom att åtgärda uppenbara problem identifieras bakomliggande orsaker och hur vi kan påverka dessa. Genom en långsiktig plan och ett kontinuerligt arbete arbetar vi för att skapa minskad social oro, utanförskap och därmed ökad trygghet

På Cubsec välkomnar vi alla initiativ för att bidra till en tryggare värld. Utöver vårt dagliga arbete samarbetar vi tätt med ideella organisationer. I andra fall går vi in som sponsor till events, som likt vår övriga verksamhet främjar ett samhälle där man aktivt arbetar för att motverka utanförskap. I vårt arbete utgår vi från att alla är unika, med olika drivkrafter och värderingar. Genom ett proaktivt agerande, samarbeten och sponsorskap kan vi göra skillnad och skapa trygghet.

Tjänsterna är placerade på deras kontor på Långedragsvägen i Göteborg. Här finns gratis parkering, mycket frihet under eget ansvar, högt i tak och du kommer få arbeta med ett gott gäng. Arbetstiderna är belägna mellan 8-17 (flextid förekommer) och önskvärt är att man arbetar på kontoret varje dag då det förekommer mycket dialog i teamet.

Rapportering sker direkt till CFO för koncernen i dagsläget.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du ta hand om hela redovisningen. Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta:

• Bokslut (i sin förlängning)
• Följa upp kostnadsställen
• Kund – och leverantörsreskontra
• Fakturering
• Manuell bokföring i den mån det behövs
• Månadsrapportering
• Årsredovisning (i sin förlängning)
• Avstämningar inför boksluten
• Hantering av företagskort
• Behjälplig med lönehanteringen

Din profil

Det viktigaste är inte vilken utbildning du har utan vikten läggs vid erfarenheten kring arbetslivserfarenhet, redovisning samt livserfarenhet. Är du driven, vill lära dig och är prestigelös så kommer denna roll passa dig perfekt. Har du även ett intresse och grundläggande kunskaper inom controlling är detta meriterande. Vi söker framför allt en person som passar in i gänget, det mesta andra kan vi lära dig!
Du behöver ha en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Även att du är öppen för att arbeta med olika typer av uppgifter och finnas behjälpligt där det behövs.

Framgångsfaktorer

• Erfarenhet av redovisning
• Självgående och prestigelös
• Meriterande med erfarenhet Visma.Net. Hogia Lön+, Quinyx, Office 365.
• Flytande svenska i tal och skrift
• En bra personlighet med sunt bondförnuft är väldigt meriterande.

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Långedragsvägen
KONTAKT: Tina L Kimming 0723-090877
LÖN: Enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-06-28

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat har hand om rekryteringsprocessen men där
du blir direkt anställd hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du
ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Har du
frågor är du välkommen att kontakta Tina L Kimming på telefonnummer, 0723-090877

TillsvidareanställningGöteborgHeltid
Kontaktperson:Tina L Kimmingtina@resultatab.se072-309 08 77

Ansök senast:2024-06-27

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail