Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSCHEF TILL EN INNOVATIV KONCERN

Till en väletablerad och framgångsrik koncern söker vi nu en Redovisningschef som brinner för effektiva och smidiga redovisningsprocesser. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning och som trivs i en roll som ställer höga krav på struktur, kvalitet och engagerat ledarskap.

Om företaget

Vår kund är en framgångsrik koncern inom telekom- och bredbandsindustrin och är verksam i 10 länder. Vi söker nu en Redovisningschef som vill vara med och driva redovisningsteamet samt verksamheten framåt.

Huvudkontoret är beläget i södra Stockholm och har goda förbindelser till tunnelbanan samt fri parkering för den som kör bil. Här välkomnas du till ett familjärt och inkluderande bolag som värdesätter sina medarbetare högt. Något som utmärker bolaget är just sammanhållningen och teamkänslan på hela stockholmskontoret. Här blandas dedikerat hårt arbete med mycket skratt och fin gemenskap.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningschef kommer du att ha en central roll mellan ledningen och redovisningsteamet där du rapportera direkt till Group CFO. Du kommer att kvalitetssäkra boksluten samt upprätta årsredovisningen. Du kommer även att få kliva fram och ta stor del i arbetet att upprätta smidiga och effektiva processer för att vidareutveckla redovisningsenheten.

Dina ansvarsområden kommer bland annat att innefatta:

• Kvalitetssäkra bokslutsarbetet
• Se till att bolaget följer rådande lagar och regler
• Upprätta årsredovisning
• Koncernkonsolidering
• Rapportera till Skatteverket
• Effektivisera och leda redovisningsprocessen
• Stötta verksamheten i redovisningsfrågor

Din profil

För rollen som Redovisningschef hos vår kund söker vi dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning inom ett större bolag som arbetar enligt K3 och IFRS. Du känner dig trygg i ovan nämnda arbetsuppgifter och trivs i en roll med personalansvar över ett redovisningsteam. Vi söker en engagerad och driven ledare som vet hur en effektiv redovisningsprocess ser ut, som kan strukturera en redovisningsenhet på bästa möjliga sätt samt leda sitt team i det dagliga arbetet.

Viktiga personliga egenskaper för rollen vi eftersöker är driven, engagerad och kommunikativ. Som ledare är du tydlig, lyhörd och har en rak kommunikation samtidigt som du inspirerar dina medarbetare och ser potentialen hos varje individ. Vi söker dig som brinner för processutveckling samt trivs i en roll som ställer höga krav på struktur, analys och kvalitet.

Framgångsfaktorer

• Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi
• Flera års erfarenhet inom kvalificerad redovisning
• Självgående i ovan nämnda arbetsuppgifter
• Stort engagemang i att leda ett team
• Nyfiken, nytänkande och kommunikativ
• Flytande i tal och skrift i engelska och svenska. Bolaget har engelska som koncernspråk
• Erfarenhet i regelverken K3 och IFRS

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-12-20

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat har hand om rekryteringsprocessen men där du blir direkt anställd hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella på telefonnummer 073-311 68 62.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se+46 73 311 68 62

Ansök senast:2023-12-20

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail