Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSANSVARIG TILL VÄXANDE BOLAG I CITY

Vi söker nu en driven och kommunikativ Redovisningsansvarig till ett engagerat och växande bolag i City. Har du flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning, är du van att arbeta operativt och brinner för att utveckla och effektivisera processer? Då kan rollen som Redovisningsansvarig vara rätt för dig!

Om företaget

Vår kund är ett framgångsrikt bolag inom fastighetsbranschen som nu söker en Redovisningsansvarig som vill vara med och driva bolaget framåt. Huvudkontoret är belägen i centrala Stockholm i nya fräscha lokaler. Här välkomnas du till ett gäng med engagerade och glada medarbetare som brinner för verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsansvarig kommer du att ha en central roll mellan ledningen och ekonomiteamet. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för bokslut, årsredovisning samt rapportering till ledningen. Men även kliva fram och ta stor del i arbetet att modernisera, digitalisera och upprätta effektiva processer för att vidareutveckla ekonomifunktionen.

Dina ansvarsområden kommer bland annat att innefatta:
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Upprätta månads- och årsbokslut
• Upprätta kvartalsrapporter
• Upprätta årsredovisning
• Vidareutveckla arbetsprocesser
• Stötta verksamheten i redovisningsfrågor

Ovan arbetsuppgifter utgör grunden i rollen men flera ansvarsområden kan tillkomma på sikt och möjligheten för dig att påverka din roll är stor.

Din profil

För rollen som Redovisningsansvarig hos vår kund ser vi gärna att du har relevant universitets- eller högskoleutbildning samt flera års erfarenhet inom kvalificerad redovisning och känner dig helt trygg i ovan nämnda arbetsuppgifter. Vi söker en engagerad ekonom som kan skapa sig en överblick över organisationen och brinner för att sätta processer och rutiner i linje med verksamhetens framtidsmål.

Viktiga personliga egenskaper för att lyckas i rollen som Redovisningsansvarig är driven, nyfiken och förändringsbenägen. Vi söker dig som har en trygg kunskapsbas, är helt självgående inom redovisning, brinner för processutveckling samt trivs i en roll som ställer höga krav på struktur, analys och kvalitet.

Tidigare erfarenhet av inom fastighetsbranschen är meriterande, du behöver förstå förvärv av mark och hur detta kommer att speglas i bokföringen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där ditt engagemang, nytänkande och förmågan att komma med egna initiativ som driver bolaget framåt samt utmanar branschen är de kvaliteter vi eftersöker.

Framgångsfaktorer

• Universitets- eller högskoleutbildning med inriktning redovisning
• Flera års erfarenhet inom kvalificerad redovisning
• Självgående i ovan nämnda arbetsuppgifter
• Stort engagemang för processförbättringar
• Nyfiken, nytänkande och analytisk

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-05-31

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat har hand om rekryteringsprocessen men där du blir direkt anställd hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella på telefonnummer 073-311 68 62.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se073-311 68 62

Ansök senast:2023-06-28

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail