Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSANSVARIG MED TEAMANSVAR TILL BOKOREDO

Är du en redovisningskonsult som vill ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara rollen för dig!

Om företaget

Bokoredo startades 2013 och har idag cirka 40 medarbetare i Sverige. Bokoredo är en helt digitaliserad byrå som är auktoriserade av SRF och erbjuder moderna redovisningslösningar till sina kunder. Byrån har en prestigelös och inkluderande kultur där möjligheten att vara med och påverka värderas högt.

I rollen som redovisningskonsult på denna byrå erbjuds du stora möjligheter till snabb kompetensutveckling då du redan från början får ta ett stort ansvar. Som redovisningskonsult arbetar du i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och en familjär kultur. Bokoredo månar om en bra balans mellan arbete och fritid och är därför noga med att bibehålla en hanterbar arbetsbelastning samt att man arrangerar olika typer av sociala aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll som Redovisningskonsult så kommer ditt fokus vara på planering och delegering inom teamet, rollen innebär mycket eget ansvar där du ser över arbetet och ser till att allt följer tidsplanen.

Du arbetar med analys, rådgivning och kundkontakter. I din roll har du fullt kundansvar och får support av ett dedikerat redovisningsteam som sköter det löpande arbetet åt dig. Ditt fokus ligger istället på rådgivning och arbetet med såväl månads- som årsbokslut, samt skatt- och momsdeklarationer.

I kundansvaret ingår också att sköta faktureringen för uppdraget. Att ha ett helikopterperspektiv över uppdragen, och lägga vikt vid att tolka resultaten och kommunicera detta till kund är därför viktigt. Som senior konsult förväntas det även att man delar med sig av sin kompetens till kollegor för att utveckla bolaget och verka för en god sammanhållning.

Din profil

Du jobbar troligen som Redovisningskonsult eller Revisor idag och vill ta nästa kliv i din karriär och få möjligheten till mer frihet i din vardag.

Du har tidigare haft kundansvar och är trygg i redovisningsprinciper och regelverk, vi ser gärna att du har erfarenhet av teamansvar alternativt är en naturlig ledare som har lätt för att delegera och kommunicera inom ett team.

Du är en ansvarsfull, social och trygg person som vill få möjlighet att driva din egen affär och planera din arbetsdag på egen hand.

Framgångsfaktorer

• 3 års erfarenhet från redovisningsbyrå/revisionsbyrå
• Självgående i bokslutsarbete
• Erfarenhet av teamansvar är meriterande
• Erfarenhet av koncernredovisning är meriterande
• Kan kommunicera obehindrat både i Svenska och Engelska

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING:100%
PLACERING: Göteborg, Västra Götaland
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Markus Kask
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-01-16

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Bokoredo. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

TillsvidareanställningGöteborgHeltid
Kontaktperson:Markus Kaskmarkus@resultatab.se0763097335

Ansök senast:2023-01-15

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail