Kontakt

LÖNEASSISTENT TILL ELITE HOTELS OF SWEDEN AB - SOMMARVIKARIAT

Vi söker nu efter en serviceinriktad och driven blivande löneadministratör för ett sommarvikariat hos Elite Hotels of Sweden AB. Du kommer att utgå från deras huvudkontor i Vasastan som är beläget ovanför Elite Palace Hotel. Rollen är på deltid om ca 70% anställningsgrad med start i juni 2024.

Om företaget

”VÄLKOMMEN TILL SVERIGES MEST KLASSISKA HOTELLKEDJA!
Elite Hotels består i dag av ett fyrtiotal kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Våra hotell återfinns oftast i unika och varsamt renoverade byggnader där varje hotell har sin egna historia och speciella karaktär. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd.”

Dina arbetsuppgifter

Som löneassistent kommer du ingå i ett team om 8 personer och du rapporterar till Lönechefen. Löneavdelningen ansvarar för löneberedning för 26 hotell och huvudkontoret, både för tjänstemän och kollektivanställda. Din roll kommer vara bred och bland annat inkludera:
• Kontroll av tidrapportering i tid-och schemaläggningssystemet Timeplan
• Överföring till-, bearbetning och kontroll i Hogia
• Överföring till bank
• Bokföring i ekonomisystemet Scala för aktuella hotell
• Support till övriga kollegor på löneavdelningen
Du kommer också att stötta organisationen genom att ta fram rapporter och statistik och svara på frågor från anställda. En del av rollen kan komma att innehålla uppgifter inom ekonomi, såsom exempelvis enklare bokföring.

Din profil

Vi söker dig som läser en YH-utbildning eller liknande inom lön och har praktiserat på en löneavdelning. Kunskap inom Hogia är starkt meriterande.
Som person behöver du vara noggrann och strukturerad med ett gott siffersinne. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har en god samarbetsförmåga och stark känsla för service. Vidare är du mån om att upprätthålla struktur och ordning samt kan arbeta effektivt. Vi ser också att du är stresstålig och har en god prioriteringsförmåga då det i perioder krävs att du håller strikta deadlines.

Framgångsfaktorer

• Pågående YH-utbildning inom lön eller annan likvärdig utbildning
• Tidigare praktik på en löneavdelning
• Kunskap inom Hogia är starkt meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
• Noggrann, driven, kontaktskapande och social

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: juni 2024
OMFATTNING: Deltid, ca 70% anställningsgrad
PLACERING: Odenplan, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-04-19
Denna tjänst är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på Resultat och uthyrd till Elite Hotels of Sweden AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på 072-215 15 34.

SommarjobbStockholmDeltid
Kontaktperson:

Ansök senast:2024-04-18

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail