Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

LÖNEADMINISTRATÖR TILL ELITE HOTELS OF SWEDEN AB

Vi söker nu efter en självgående och serviceinriktad löneadministratör till Elite Hotels of Sweden AB. Du kommer att utgå från deras huvudkontor i Vasastan som är beläget ovanför Elite Palace Hotel. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Om företaget

”VÄLKOMMEN TILL SVERIGES MEST KLASSISKA HOTELLKEDJA!
Elite Hotels består i dag av ett fyrtiotal kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Våra hotell återfinns oftast i unika och varsamt renoverade byggnader där varje hotell har sin egna historia och speciella karaktär. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd.”

Dina arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du ingå i ett team av 5 personer och du rapporterar till Lönechefen. Löneavdelningen ansvarar för löneberedning för 20 hotell och huvudkontoret, både för tjänstemän och kollektivanställda. Du kommer att ansvara för hela löneprocessen som innefattar bland annat:
• Kontroll av tidrapportering i tid-och schemaläggningssystemet Timeplan
• Överföring till, bearbetning och kontroll i Agda PS/Hogia
• Överföring till bank
• Bokföring i ekonomisystemet Scala för aktuella hotell
• Arkivering och registervård
• Upprättande av diverse intyg
Du kommer också att stötta organisationen genom att ta fram rapporter och statistik och svar på frågor från anställda. En del av tjänsten kan komma att innehålla uppgifter inom ekonomi, såsom exempelvis enklare bokföring.

Din profil

Vi söker dig som har YH-utbildning inom lön eller annan likvärdig utbildning och minst 2 års arbetslivserfarenhet. Kunskap i Agda PS alternativt Hogia är starkt meriterande.
Som person behöver du vara noggrann och strukturerad med ett gott siffersinne. Du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, har en god samarbetsförmåga och stark känsla för service. Vidare är du mån om att upprätthålla struktur och ordning samt kan arbeta effektivt. Vi ser också att du är stresstålig och har en god prioriteringsförmåga då det i perioder krävs att du håller satta deadlines.

Framgångsfaktorer

• YH-utbildning inom lön eller annan likvärdig utbildning
• Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Kunskap i Agda PS alternativt Hogia är starkt meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Noggrann, självgående, kontaktskapande och social

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!
För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Centrala Stockholm, möjlighet till delvis distansarbete.
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-21
Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Elite Hotels of Sweden AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på 072-215 15 34.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2022-12-21

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail