Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

JUNIOR REDOVISNINGSEKONOM TILL RÄDDNINGSKONCERN

Är du redo för nya utmaningar? Just nu söker vi för kunds räkning en Junior Redovisningsekonom inom kundreskontra. Vi söker dig som vill arbeta med ett härligt och glatt gäng som stöttar varandra. Känns detta som något för dig?

Om företaget

Vår kund arbetar med olika verksamheter inom vård och hälsa, rehabilitering, vägassistans, räddning och beredskap. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor som en röd tråd. Vår kund har kontor i både Norge och Finland. De har sitt kontor i Lidingö.

Dina arbetsuppgifter

• Kundreskontra
• Fakturering
• Behjälplig i bokslut
• Löpande bokföring

Under perioder kan andra arbetsuppgifter tillkomma.

Din profil

Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet av ekonomi inom liknande arbetsuppgifter, är analytisk, lösningsorienterad och prestigelös. Du ska gärna ha ett driv och inte vara rädd för att komma med nya idéer. Som person ska du vara tillmötesgående, positiv och strukturerad.

Framgångsfaktorer

• Du ska ha jobbat 2-3 år med ekonomiska administrativa arbetsuppgifter
• Ekonomisk utbildning
• Erfarenhet i Officepaketet
• Erfarenhet i Microsoft Navision
• Flytande i Engelska och Svenska i både tal och skrift
• Meriterande om du kan Norska

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt omgående
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Elin Lidman, 070-145 86 36
SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2022-12-07

Denna tjänst är en hyrrekrytering på 10 månader där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund, för att sedan bli tillsvidareanställd hos kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Lidman på telefonnummer 070-145 86 36.

VisstidsanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Elin Lidman

Ansök senast:2022-12-06

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail