Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

FINANCE BUSINESS PARTNER TILL BOLAG INOM FRAKT OCH LOGISTIK

Vi söker nu en Finance Business Partner till ett känt bolag i Göteborg. Som Finance Business Partner kommer du arbeta nära verksamheten och Operations Development Manager samt tillsammans med Senior Finance Business Partner. I den här rollen kommer du att spela en nyckelroll i att driva finansiella resultat och affärsstrategier.

Om företaget

Vår kund är inom frakt och logistik. Bolaget grundades 1866 och har byggt en unik infrastruktur inom färjelinjer och förbinder europeiska länder med varandra såväl som med Turkiet.

Vi vill att du ska utvecklas och ta dig framåt. Vi uppmuntrar dig att utmana dig själv för att skaffa dig nya färdigheter och perspektiv. Vi strävar efter att ge dig utmaningar och möjligheter till personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Som Finance Business Partner kommer du att vara en pålitlig partner med stor inverkan på verksamheten. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen i Göteborg.
Du kommer att arbeta nära organisationen med ett coachande tankesätt för att öka den finansiella medvetenheten i deras förhållningssätt till affärsbeslut, tillhandahålla finansiell information och expertis för att informera och utmana organisationsstrategin i stort.

Dessutom kommer du att driva affärsresultat, kontinuerliga produktivitetsförbättringar och standardisering i hela organisationen samt tillhandahålla lösningar för att stödja affärsbeslut, M&A-aktiviteter, investeringsplaner och prognosprocesser.

• Aktuell och högkvalitativ finansiell rapportering, analys och mätvärden till viktiga intressenter som driver en uppsättning siffror i alla finansiella rapporter.
• Analys och tolkning av finansiell information för att ta fram prognoser över affärer, bransch och ekonomiska förhållanden.
• Förbättra den finansiella rapporteringens inverkan på och förståelse för affärsresultat
• Leverera analyser och insikter om affärsmöjligheter; Tillhandahålla alternativ och scenarier för affärsbeslut
• Vara en del av ständiga förbättringsprojekt relaterade till nya initiativ/affärer såväl som befintliga.
• Ta fram presentationsmaterial för månads och kvartalsrapporter
• Förbereda finansiella modeller/KPI:er som stöd för Operations Development Manager

Tjänsten är placerad i Göteborg och du kommer att rapportera till Senior Finance Business Partner. Reseaktiviteten i jobbet beräknas till 10 dagar per år.

Din profil

Som person ifrågasätter, utmanar och driver du dina intressenter och säkerställer att kommersiella beslut stöds av sund finansiell data och analyser. Du har en stark analytisk och numerisk förmåga och dessutom en strukturerad, pålitlig personlighet som stöder dig i planering, genomförande och prioritering av aktiviteter. Du är uppmärksam på detaljer och håller en hög nivå i ditt arbete. Du är proaktiv och kan arbeta självständigt, hålla fokus och prioritera för att få jobbet gjort.

Erfarenhet av arbete inom logistik är meriterande.

Framgångsfaktorer

• Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi
• 3-5 års erfarenhet inom controlling
• Goda kunskaper i Excel
• Utmärkt kommunikationsförmåga
• Öppen och positiv attityd
• Flytande Engelska och Svenska i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Göteborg
KONTAKT: Tina L Kimming 0723-090877
LÖN: Enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-12-15

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår kund.
Låter detta som en intressant utmaning? Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansöka
redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Tina L Kimming, 0723-090877

TillsvidareanställningGöteborgHeltid
Kontaktperson:

Ansök senast:2023-12-15

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail