Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

EKONOMISTUDENT SOM VILL EXTRAJOBBA SÖKES TILL LUDWIGS BYGG POOL & WELLNESS AB

Studerar du Ekonomi idag och söker ett extrajobb där du får utvecklas och lära dig det praktiska? Då är detta rollen för dig!
Du kommer även att kunna arbeta mer under sommartid i ca 4 veckor.

Om företaget

Ludwigs bygg pool & wellness ab bygger premium och high-end pooler, badrum och spaanläggningar i hela Sverige. Vi är ett trevligt familjeföretag med 23 anställda och har vårt huvudkontor och utställning i Sisjön/Göteborg. Vi älskar allt som har med vatten och välbefinnande att göra och att arbeta med exklusiva material som natursten, keramik och glasmosaik för att förverkliga våra kunders byggdrömmar som de har föreställt sig.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att stötta den Ekonomiansvariga på företaget samt andra administrativa uppgifter och bistå i deras butik under sommaren.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav men ej vara begränsade till:
• Fakturering
• Löpande bokföring
• Betalningar
• Löneredovisning
• Ta emot leveranser

Din profil

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning inom Ekonomi och vill lära dig det praktiska på en ekonomiavdelning.
Du har förståelse för debet och kredit och är serviceminded, social och vågar ta egna initiativ.
Du har goda kunskaper i Engelska samt kommunicerar obehindrat på Svenska.

Framgångsfaktorer

• Förståelse för debet och kredit
• Studerar eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Social, serviceminded, initiativtagande och pålitlig

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Omgående/ enligt överenskommelse
OMFATTNING: ca 20% och mer under sommartid.
PLACERING: Askim, Göteborg.
LÖN: Enligt överenskommelse.
KONTAKT: Markus
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-03-31
Denna tjänst är en hyra där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår Ludwigs bygg pool & wellness AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

VisstidsanställningGöteborgDeltid
Kontaktperson:Markus Kask

Ansök senast:2023-03-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail