Kontakt

EKONOMICHEF TILL STRÖMBERG

Vi söker efter en engagerad Ekonomichef till Strömberg. Om du är en affärsmässig och trygg ledare med gedigen erfarenhet av ekonomistyrning, är detta en fantastisk möjlighet att bli en nyckelperson hos en av Sveriges ledande koncerner inom området för kommunikation, logistik och distribution med enheter i hela Norden. Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Med lika delar passion, intelligens och engagemang hjälper vi våra kunder med logistik- och lösningar samt tryck som ger maximal ekonomi och effekt. Vi tar med glädje hand om hela flödet. Från systemutveckling och lagerhållning till plock och pack, distribution och svarshantering.

För en äkta Strömbergare finns inga hinder, bara nya spännande utmaningar.

All vår verksamhet kretsar kring att leda och säkra våra kunders behov av effektiva lösningar för logistik, lagerhantering och distribution. För att leva upp till löftet och leveransen har vi ca 120 engagerade medarbetare, en väl utbyggd maskinpark, utvecklade lagersystem och marknadsverktyg, 30 000 pallplatser samt egna serverhallar. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomichef kommer du att besitta huvudansvar för ekonomifunktionen och leda ett team om 3 personer. Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

• Leda och fördela det dagliga arbetet inom ekonomiteamet och säkerställa att dessa används så att optimal effektivitet uppnås.
• Sätta grupp- och individuella mål samt tillhörande aktiviteter och uppföljning, inklusive säkerställande av att personalen har rätt kompetens, rätt verktyg och får relevant utveckling.
• Upprätta månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisningar (koncernredovisning) och inkomstskattedeklarationer.
• Upprätta årsbudget och prognoser.
• Rapportering av finansiella och övriga nyckeltal.
• Kontakt med revisorer och myndigheter.
• Systemägarskap för affärssystemet NAV och tillhörande stödsystem.

Din profil

Vi letar efter dig med relevant högskoleexamen inom ekonomi samt minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom en liknande roll med både strategiskt och operativt fokus. Tidigare erfarenhet inom tjänsteproducerande bolag ses som meriterande.
Som person är du strukturerad och organiserad med ett affärsmässigt sinne. Förutom god analytisk förmåga och intresse för system- och processutveckling är du en skicklig problemlösare med ett utpräglat verksamhetsfokus. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och är inlyssnande. Du har lätt för att skapa kontakter, engagemang och delaktighet samt en förmåga att bryta ned övergripande mål och strategier till grupp- och individnivå.

Tidigare erfarenhet av affärssystemet Microsoft Navision, Power BI och/eller Bright Analytics ses som mycket meriterande.

Framgångsfaktorer

• Universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi
• Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom en liknande roll
• Meriterande med tidigare erfarenhet av affärssystemet Microsoft Navision, Power BI och/eller Bright Analytics
• Goda kunskaper i Officepaketet i synnerhet Excel
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Flemingsberg och Jordbro
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-07-06

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat har hand om rekryteringsprocessen men där du blir direkt anställd hos Strömberg. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westin-James; 072 215 15 34

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2024-07-06

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail