Kontakt

EKONOMIASSISTENT TILL TRANS-AUTO AB - SOMMARVIKARIAT

Studerar du ekonomi och letar efter ett sommarjobb där du kan få praktisera dina kunskaper? Trans-Auto söker en prestigelös och självständig ekonomistudent som vill arbeta under sommaren som Ekonomiassistent på deltid 50% under v. 28-31. Du kommer att arbeta på Trans-Autos kontor i Södertälje.

Om företaget

Trans-Auto AB säljer och renoverar drivlinekomponenter inom mobil och marin industri på den nordiska och baltiska marknaden.

Vi representerar världsledande varumärken och med hjälp av bred teknisk expertis och en hög servicegrad kan vi erbjuda våra kunder ett komplett stöd under applikationens hela livslängd.

Vårt huvudkontor ligger i Södertälje söder om Stockholm där vår anläggning även innefattar lager och verkstad. Vi har även ett försäljningskontor i Finland.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomiassistent kommer du att ansvara för följande arbetsuppgifter:
• Registrering av leverantörsfakturor
• In- och utbetalningar
• Kontakt med kunder och leverantörer via mail och telefon
• Support till övriga kollegor

Din profil

Vi söker dig som studerar ekonomi och är redo att praktisera dina teoretiska kunskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, lättlärd, ansvarsfull och framåt. I ditt arbetssätt är du noggrann, flexibel och van att arbeta självständigt. Då koncernspråket är engelska krävs mycket goda kommunikativa kunskaper i såväl svenska och engelska i tal och skrift.

Framgångsfaktorer

• Pågående universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi
• Ansvarstagande, kommunikativ och självgående
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av ekonomisystemet Jeeves är ett plus men inte ett krav

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: V.28-31
OMFATTNING: Deltid, 50%
PLACERING: Södertälje
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James; 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-05-31

Detta är ett sommarvikariat där du kommer att vara anställd av oss på Resultat AB och uthyrd till Trans-Auto AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas snabbt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James; 072-215 15 34.

SommarjobbSödertäljeDeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2024-05-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail